Murat abi ellerinize sağlık, keyifle okudum. :)
Bu ücretli etkinlikler hakkında nasıl bilgi sahibi olabiliriz, yoksa ücretli davetler de yalnızca belirli kişiler için özel mi oluyor?
Printable View
Murat abi ellerinize sağlık, keyifle okudum. :)
Bu ücretli etkinlikler hakkında nasıl bilgi sahibi olabiliriz, yoksa ücretli davetler de yalnızca belirli kişiler için özel mi oluyor?
sitede bu derece tecrübeli,ilgili, paylaşımcı ve saygınlığı olan insanları görmek gerçekten büyük bir onur bence. bizlere zaman ayırdığınız için teşekkürler.
Ucretli davetler herkese acik. Bu tip tanitimlar ozel musteri fortfoyune oluyor.
Elimden geldigince paylasim yapiyorum,bundan sonra daha sik yaparim ;)
Eline,ağzına sağlık çok güzel paylaşım olmuş.Stuttgart'a da yolculuk olur mu ? Bir de ağa babası porscheden güzel bir konu gelse :)
Stutgart'a cok gittim ;)
motor için kastetmemiştim, aracın teknolojisi için söylemiştim bundan sonra daha ne yapılabilir diye. :) v10'un duruşu da maşallah çelik!
Keyifle okudum devamını bekleriz:)
paylaşım için teşekkürler murat abi...
audi gerçekten çok çok iyi tasarımlar çıkarmaya başladı... son zamanlarda baya öne çıktı benim için.
Onlara katilmiyorum pek cunku yapmacik oluyor...
Motor teknolojisi uctu gitti emisyon kanununa ragmen...
Rs ler cezbedici olursa belki tekrar Audilenebilirim ;)
gecen yaz bıtane beyaz rs gelmıstı samsuna .bı yerde denk geldık.almanyadan samsuna 3 bin TL lık yakıtla gelmiş :D seni cezbeder mi bilemem artık abi :)
sıfır audimde a5 coupe 1.8 tfsi sline paket.. o kadar çok sıkıntı çekdimki termostat arızası turbo sıkıntısı satarken bixenonların bozulması bixenonlar dışında servis her şeyi garantiden yapsada markaya çok soğudum sanayidede epey sensör arızalarından abs ışığı yakan beyin arıza ışıkları yakan a6 larda gördüğüm için premium sınıfda audiye çok soğuğum..
ama bu rs ler farklı audi içinde bence evladiyleik alınıpda bir ömür sürülücek araçlar..
Videolar hala telefonumda,nasil yuklerim?
Musait oldugunda yukleriz abi.
paylaşım için saol abi güzel bi etkinlik olmuştur eminim :)
Anlatim cok akici ve guzel olmus, elinize saglik :)
Elımden geldıgınce yapmaya calıstım.
Eylul ve Ekımdede organızasyonlar var,paylasmaya calısırım ;)
Birşey aklımda takıldı bu daveti almanızda daha önce audi kullanma veya satın almanızmı rol oynuyor yoksa gelir düzeyi tarzı yani diğer üst sınıf araçlara binen kişileremi yönelik oluyor? Birde araçlardan almak mecburi değil galiba?
Lexus bir ara mercedes müşterilerini bulup tek tek test sürüşü yaptırmıştı yasal olarak baya sıkıntı felan yaşanmıştı.
Dogus grubundakı Skoda ve Seat harıc tum markaların ıyı bır musterısıyım,sebeb budur ;)
Genelde Markaların Turkıye dıstrıbutorlerıyle aram yakın dost gıbıdır...
german stylanın ana vatanı :D
Bir arkadasim da ayni etkinlikteymis sizinle, gecen gun ballandira ballandira anlatti:)
Yalniz kiyaslama icin getirdikleri bmw'de kalin yanakli lastik varmis, ayni olculerde lastikle denendiginde audi mi bmw mi daha keyifli olurdu onu merak ettigini soyledi.
Harika paylasim olmus, kaleminize saglik.
Kimdi o arkadasiniz? Cunku cok az kisiydik,kesin taniyorum.
Bmw de lastik yuksek yanakli degil,yagmur agirlikli bir lastikti. Yani Audi P zero olsa mutlaka fark edicekti. Ama viraj cikuslari yine Audi gibi olmayacakti.
Tercih gerekirse; hangisi estetik geliyorsa o alinmali,buyuk farklar yok kesinlikle...