Her otomobılın ıyı oldugu yada ıyı yaptıgı ıs var...
Oyuzden su marka tamamıyle en ıyı dıyemem. Oyuzden cok cabuk arac degıstırıyorum...
Ama ıyı bır Porsche hayranıyım
Elımden geldıgınce yazıp,tecrubelerımı paylasıyorum....
Her otomobılın ıyı oldugu yada ıyı yaptıgı ıs var...
Oyuzden su marka tamamıyle en ıyı dıyemem. Oyuzden cok cabuk arac degıstırıyorum...
Ama ıyı bır Porsche hayranıyım
Elımden geldıgınce yazıp,tecrubelerımı paylasıyorum....
Murat abi ellerinize sağlık, keyifle okudum.
Bu ücretli etkinlikler hakkında nasıl bilgi sahibi olabiliriz, yoksa ücretli davetler de yalnızca belirli kişiler için özel mi oluyor?
sitede bu derece tecrübeli,ilgili, paylaşımcı ve saygınlığı olan insanları görmek gerçekten büyük bir onur bence. bizlere zaman ayırdığınız için teşekkürler.
masalla masalla
Ucretli davetler herkese acik. Bu tip tanitimlar ozel musteri fortfoyune oluyor.
Elimden geldigince paylasim yapiyorum,bundan sonra daha sik yaparim![]()
Eline,ağzına sağlık çok güzel paylaşım olmuş.Stuttgart'a da yolculuk olur mu ? Bir de ağa babası porscheden güzel bir konu gelse![]()
motor için kastetmemiştim, aracın teknolojisi için söylemiştim bundan sonra daha ne yapılabilir diye.v10'un duruşu da maşallah çelik!
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
paylaşım için teşekkürler murat abi...
audi gerçekten çok çok iyi tasarımlar çıkarmaya başladı... son zamanlarda baya öne çıktı benim için.
03 STİ
Onlara katilmiyorum pek cunku yapmacik oluyor...
Motor teknolojisi uctu gitti emisyon kanununa ragmen...
Rs ler cezbedici olursa belki tekrar Audilenebilirim![]()
gecen yaz bıtane beyaz rs gelmıstı samsuna .bı yerde denk geldık.almanyadan samsuna 3 bin TL lık yakıtla gelmişseni cezbeder mi bilemem artık abi
![]()
BaYTaR MURO
sıfır audimde a5 coupe 1.8 tfsi sline paket.. o kadar çok sıkıntı çekdimki termostat arızası turbo sıkıntısı satarken bixenonların bozulması bixenonlar dışında servis her şeyi garantiden yapsada markaya çok soğudum sanayidede epey sensör arızalarından abs ışığı yakan beyin arıza ışıkları yakan a6 larda gördüğüm için premium sınıfda audiye çok soğuğum..
ama bu rs ler farklı audi içinde bence evladiyleik alınıpda bir ömür sürülücek araçlar..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Musait oldugunda yukleriz abi.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)