http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...34095730/detay
bu araç hakkında bilgisi olan var mı ? çok sevdigim bi arkadasıma düşünüyoruz ? bilgisi olan varsa sölerlerse sevinirim![]()
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...34095730/detay
bu araç hakkında bilgisi olan var mı ? çok sevdigim bi arkadasıma düşünüyoruz ? bilgisi olan varsa sölerlerse sevinirim![]()
Araç hakkında bilgim yok ama bu M3'ler hiç mi eskimez ya, 94 model araç 17 yaşına giriyor ama hala güzelliğini kaybetmemiş, ölümsüz bir kasa. Alacak arkadaşa hayırlı olsun.![]()
bu güne kadar gördüğüm yürürü en hızlı 286 lık m3 ...
Dr.ECU
NTK 44.. Geçmişi hakkında daha bilgililer var forumda.. ben ufak tefek şeyler biliyorum ama yalan yanlış eksik fazla olabilir.. Ekeray mesela iyi biliyor..![]()
Yaklasık 10 sene once bızdeydı kazasız boyasızdı sattıgımız adam temde barıyerlere carptı sonra toplandı benım bıldıgım 1 adet gt var ve oda yesıl renk ozel ıgrenc bı yesıılı var GTnın renk degıstı ıse bılemem ınsallah o araba degıldır![]()
Bu galeri kötü araba satmaz..Zaten çok diri bir araç..Aşkın arkadaşın değerlendirsin..
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
arkadaşımızın aracı. ismi burak aşkın ciddi alıcıysanız arayın görüşün çökeriz sıkıntı yokhızlı m3 lerden
orj gt değil
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Çok teşekkürler arkadaslar,Peki ciddi anlamda kazası falan var mı değerlendirmemizde şu anda araç.
hemde bya baya kafayı taktık.
Bakalım.
Herkese teşekkürler arkadaslar,sanırım bu araç ilk tercih,eger biz aracı elimizden çıkarırsak oraya geliyoruz,ne kadar kısa sürede çıkarabilirsek o kadar iyi,herkese tek tek teşekkürler.
ben anlamıyorum ya bi kanat la araç GT oldu?
neşetteyken 25e satıldı yuzune bakan olmadı her hafta dirftteydi?
atasehirde yuruyen M3 yokmu dendiginde gidip arabalrla deneyn bizdik kagan olsun ben olayım?
şimdi NTK cok iyi yuruyo oldu kime göre yurumus? veya kimi gecmiş?
neden 321lik kapak takılmıs? vs vs powermod beyn nekadar uyum saglamıs ayarını kim yabmıs?
dyno cıktısı varmı
vay arkadas ya![]()
BOZBEY
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)