EDİTT
Bu konuyu açali tam bir sene olucak nerdeyse ,, ufak bı beyin fırtınası sonucu oluşumun adını dizayn stüdyo koymuştuk , kartvizitler , internet sitesi , twitter facebook hesaplari vss vss derken sektörden payımızı almak amaçlı bir senedir çabalıyorum , çok şükür umduğumdan da iyi gitti hersey , emeklerimiz bosa çıkmadı.Fakat beraber yola çıktığımız bi arkadasla yolları ayırma kararı aldığımız için ikimizin de farklı bı isim - marka ile devam etmesi gerekiyor.Hemde baktim , dizayn studyo ismini kullanan hem paralel hem farkli sektörlerde faaliyette firmalar var ...Farkli orjinal bişeyler olsun istiyorum.Gecen sefer şirket prosedürlerinin gerektirdiği patent vss de almamıştık , bu sefer orjinal bişey bulalım , isim hakkı patent vss de alınsın , kısmetse çalıştığımız süreç boyunca o isimle devam edelim diyorum.Düşünmeye devam,,,
Benim ilk aklıma architecturk geldi ,,, önerilerinizi bekliyorum...
Arkadaşlar ; okuldan yakın bi arkadaşımla birlikte mimari gorsellestirme ve 3boyutlu özel tasarım yapacagimiz bi grup oluşturuyoruz.Öncedende yaptığımız bi işti fakat piyasaya açılacağımız için internet sitesinde , kartvizitte vss kullanılacak bi isme - markaya ihtiyaç var.
Basit , akılda kalıcı ve telafuzu çok kastırmayacak bişey olsun istiyorum (mimarlık ofisi yetkilisininde , kartonpiyerci usta abinin de telafuz edeceği , ne çok uçuk , ne çok apaçi bişey yani) ama aklımıza hiçbişey gelmediği ve gelenlerde kullanıldığınden dolayı iptal olduğu için her türlü fikre açığım..Ne kadar çok alternatif olursa o kadar iyi.Seçme şansı olur hiçdeğilse.(Ama mümkünse aklınıza geleni önce google da aratın , biz ne arattıysak aynısı mevcuttu google da , odan dolayı bukadar karıştı kafa)
xxxx tasarım , xxxx grup , xxx dizayn , vss ; o tür bişey yani. (ulan xxx te başka bişey çağrıştırdı şimdi tööbe tööbe)
Tek umudum sizlersiniz, yardırın gözünüzü seviym![]()