kesin onunda bir yöntemi vardır hiç emin olmayın..
Printable View
km düşürmeyi sadece galeriler yapıyor değil halkımızın çoğu yazıkki yapıyor 30 tl ver istediğin km ye çekiyorlar mart ayında aracımı sattım 206 hdi fiesta tdci c3 hdi hazirana kadar bu araçlara baktım istanbul bursa eskişehir izmir ankara inanın 20 küsür araca bakmışımdır altına inmez üstüne çıkar 3 5 tanesi hariç km düşürülmüştü allah razı olsun tüv de çalışan bir arkadaşım sayesinde çatır çatır orjinal km öğrendim tongaya düşmedik en son ankaradan buldum 98000 km de onuda aldım böyle durumla karşılaşıp araç alanlarda sonuna kadar kovalasın nitelikli dolandırıcılığa giriyor
2.5 sene önce 335.000 km de sattığım bmw 320 araba şu anda 220.000 km den ilanda...ben 11 bin tl ye satmıştım şu anda 18.000 tl...sanıyorum ben arabayı paralel evrene satmışım:D
Şu forumda bile km düşüren esnaf var yahu bu konular bitmez:)
Bence bizim halkımızda da yüksek km takıntısı olduğu için bu durumlara düştük. Neymiş 100.000 in üzerinde dizel alınmazmış. vs vs.
Çok şey yazacak fakat ne olursa olsun bu km düşürenleri haklı çıkarmaz. Allah bunları bildiği gibi yapsın.
iki olay var :
biri ucuz etin yahnisi
ikincisi şu ana kadar galeri vasıtasıyla 1 tane arabamı sattım o da önden kazalıydı uğraşmak istemedim. 10 numara arabayı rahat rahat satabiliyorsun galeriye gerek kalmıyor.
km ile oynayıp insanları kandırma niyetindenki herkesi Allah a havale ediyorum
ekmeğe muhtaç olurlar inşallah..
bizde izmir otokentten araba almıştık. adam hacıydı . bana dua ediceniz dedi, araba yok hiç yakmıyor filan etmediğimiz beddua kalmadı :))
güvendiğim bir galeri var ordan bu güne kadar 3 tane araba aldım. aldığım her araç kusursuz çıktı. her zamanda o adamdan aldığım arabalardan kâr ettim. ama ne zaman son kullanıcıdan araç alsam hep dolandırma peşindeydiler.
demekki her galeri bir değil. bu iş artık şahıslarla alakalı. araba satarken çok insan şerefini namusunu hiçe sayıp yalanlar yeminler edebiliyorlar. bende %90nına hayatta güvenmem galericilerin ama aralarında iyileride var benim tanıdığım 2 üniversite mezunu on numar adam. hep dua ettim adama.
Olayın özü bu zaten eğer tekrar gidip alış veriş yapabiliyorsan ne mutlu sana :)
Ayrıca sadece galericilikle alakalı birşey değil,kilo ile ürün alıyorsun eksik tartıyor elbise alıyorsun kısa zamanda deforme oluyor,insanlarımız malesef büyük düşünemiyor günü kurtarmanın peşindeler ...
Sattığım arabada ne varsa söylerim,söylediğimin yanında başka birşey çıkarsa araç aynı ücrete tekrar benimdir .
bir konu açsak orada km leri ile oynandığından emin olduğumuz, hasarlı olupta hasarsız diye ilan edilen arabaları afişe etsek???
Ben öyle bi konu açmıştım abi zaten. Kendi çapımda 1-2 tane de paylaştım...
http://www.techturkey.com/forum/sohb...iricilari.html
ben rsi güyya normal birinden aldım hemde adam zengindi. ön takımda ufak bir ses vardı. bana dediki megane 2 lerle aynı ön takımı. bende inandım aldım en fazla 400 500 lira tutar diye. meğerse aynı felan değilmiş satabilmek için o an bana yalan söylemiş. 1000 liradan fazla aldığımın 3ncü günü ön takıma harcadım.
yedek anahtarı duruyor dedi bizim uzakta bi evimiz var orda gider alırım ararım seni dedi. 100 kere aradım telefonlarıma bile çıkmamaya başladı. düşününki bu adamın 5-6 adet dominos pizza şubesi var.
yani açıkcası ben o otomalldaki otozen oktay abinin araçlarında yaşadığım memnuniyeti bu güne kadar hiç bi son kullanıcıda yaşamadım. son kullanıcı hep yalan söyleyeni denk geldi bana.