Allah Kimseye Yaşatmasın .. tüylerim diken diken oldu. Ramazan Ayında Azcık daha Dikkat
Printable View
Allah Kimseye Yaşatmasın .. tüylerim diken diken oldu. Ramazan Ayında Azcık daha Dikkat
allah rahmet eylesin :(
Beyler, bu bana toplama araç gibi geliyor. Sanki iki hurda arabadan kesilip birleştirilmiş gibi.
Normal bir kaza değil bu. Bir bityeniği var..
Tamamen benim şahsi fikrim.
Allah rahmet eylesin... çok kötü olmuş yaa
Allah rahmet etsin
Yazık olmuş,
cok kotu olmuş bu ne ya 2 ye bölünmüş araç. allah rahmet eylesin.
çok fenaymış gerçekten mekanı cennet olsun
Valla arabanın haline bakınca buna kaza veya felaket demek gelmiyor içimden. Kelle koltukta gidiyormuş muhtemelen. Diğer araçlardaki yaralılara yazık olmuş durduk yere......
Allah rahmet eylesin
Rahmetlinin eski arabasındada müzik sistemi varmış. Sanki bu kaza yaptığı arabanın arkasında ağır bi kutu varmışta arabayı yırtıp çıkmış gibi geldi bana.
Allah geride kalanlara sabır versin. Allah rahmet eylesin.. Facebookta resimlerine baktım arkadaşları vs mutlu mesut fotoğraflar... Ne oldu şimdi yardırdıda , boku bokuna gitti hız uğruna.. Çoğumuz yapıyoruz yapmıyoruz değil ama yanlış yapıyoruz.. Ne kadar iyi şöför olursan ol ne kadar kontrollü basarsan bas ön lastik gümledimi direksiyon işlevsiz kalır belli bir hızdan sonra... Kendimize olsa zararımız neyse trafiğe açık yollarda yapıyoruz bu işi , günahsız insanlarıda atıyoruz aynı riske..
Allah rahmet eylesin.
Limitlerde bı kaza. Allah rahmet eylesin. çok kötü bir durum gerçekten
Allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun şu mubarek gunlerde :( gerıde kalanlara da sabır dılemekten başka yapacak bır şey yok :(
Büyük ihtimalle doğru tespit. Çok ciddi çürüklere sahip olan oldukça eski bir otomobil olmadığı sürece, bir aracın geçirdiği kaza neticesinde jiletle kesilmiş gibi çaprazlama yırtılıp iki büyük parçaya ayrılması çok zor bir ihtimal. Dahası araba herhangi bir direğe yada başka çok sert bir objeye çarpmamış yada sarılmamış. Daha ilk vuruşta ayrılmış olacak ki bir yarısı yolun ortasındayken diğer yarısı ilerideki benzinliğe fırlamış.
Allah rahmet eylesin.. Araç Gti değil heralde LPGli falan yazıyor?
allah rahmet eylesin
“İnna Lillahi ve İnna İleyhi Raci’un. “onlar ki; kendilerine bir musibet isabet ettiği zaman; ” biz muhakkak ki Allah içiniz (Allah için yaratıldık) ve muhakkak O’na döneceğiz” Bakara Suresi 156. Ayeti
Allah rahmet eylesin
Arkadaşlar ne alakasi vartoplama arabayla falan yapmayin alahaskina, o hizlarda her araba param parca olur. Bundan iki uc yil once bursada uc gencin oldugu vtec ll kac parcaya bolundu hatirlasaniz . Toplama falan hikaye kardesim.. Sürat..sürat!Allah anasina babasina sabir versin ! Allah rahmet eylesin!