çiftkurtları bende profesyonel bir firma bilirdim. Çok geçmiş olsun. Hakikaten işiniz zor. Paranla rezil olmak böyle bir şey :(
Printable View
çiftkurtları bende profesyonel bir firma bilirdim. Çok geçmiş olsun. Hakikaten işiniz zor. Paranla rezil olmak böyle bir şey :(
Çiftkurtların Allah Cezasını versin.hayatımda bu kadar kötü iğrenç bir servis görmedim.nerde beceriksiz eleman nerde beyın ozurlu ınsan var hepsı orada.
valla ben okurken sınır oldum allahtan basıma gelmemiş böyle birsey..geçmiş olsun üzücü olayLAR
doğuş oto -borusan-mengerler dışında gerisi yalan hikaye ... galerici ile sanayiden bir usta birleşip mekan kursa bazı servis satış noktalarından daha iyi hizmet verir..
Gercekten çok can sıkıcı bir durum olmuş..
İnşallah tüm sorunlarınızı çözersiniz..
demekki ilk arabayı size satmışlar geçmiş olsun.
oruçlu oruçlu hiç olmadı allah sabır versin size
Okudukça içim daraldı.. Bu yazının bir kopyasını camaro nun ana dist. fabrikasına gönderin. Birde güzel bir avukat bulup maddi ve manevi tazminat davasında bulunun.. Siz çektiyseniz onlarda çeksin..
Ben katil olurdum heralde.... Bence dava etmelisiniz.
Ciftkurtlardan sifir civic type r almistim 2004'te, bagaji boyali cikmisti, normaldir yadirgamadim basiniza gelenleri, boyle bir tutum sergileyen firma maalesef.
Çiftkurtlar bereç honda orayı da tavsiye etmiyorum özellik ile servisini .
yazıklar olsun sizi bu kadar uğrastırdıklarına sözde çiftkurtlar büyük bir firmaydı ama gözümde sıfırlandı su an
Okurken daraldım hakikaten
Bir de bunca olayda burada yazdığınız gibi seviyeli ve terbiyeli davranabildiniz mı cidden?
Bu olay , arabayi satabilmek için yalanın biri bin para taklaci güvercin modundaki satıcının "ogluum camaro sattım laaaaaaan" seklinde satıcılar arası bir tatmin pesinde olduğunu gösteriyor
Ciftkurtlar adı benim hep tüylerimi diken diken etmiştir...
sen bunları dava et o arabanın parasını alırsın bedavaya gelir araç :) ama öyle böyle değil d..lı bir avukat olsun
Sabrınıza hayran kaldım... ben olsam servisteki muameleden sonra arabayı iade ederdim yada yakardım sanırım orayı... bir an önce sağlam bir avukata başvurup bu işi çözdürün derim.. sizin iyi niyetinizi kullanıyorlar sürekli....
vergi konusu ile motor hacmi konusu çok ciddi. Avukat ile yola devam etmenizi öneririm.
olaya mutlaka ciddiyetle yaklaşın, hukuki yollardan mutlaka hakkınızı arayın.
ortada yanlıslıktan cok başka şeyler var sanki işin içinde
Size tavsiyem hemen bir avukat tutmanız.Herşey belgeliyse bir problem olmaz ama hem vergisini vermeden trafiğe çıkması hem ruhsatta hatalı bilgi gösterimi.Aslında şu an dolaylı yoldan yaptığınız vergi kaçırma gibi birşey.Çünkü düşük model düşük hacim vergisi ödüyorsunuz.Dediğim gibi iyice kuyruklarına basında bunların sizden sonraki müşterilerin canı yanmasın,onlara fayda etmiş olursunuz.Şurada resmen ağzım açık kaldı sanki 60 tane cami 45 tane okul 57 tane hastane yapmış gibi başlıyor birde." Biz Çiftkurlar holding olarak aracınızın ~130.000tl tutan ÖTV ödemesini paramız olmadığı için yapamıyoruz".Telefon görüşmelerini mailleri kayıt altına alabilseydiniz iyi olurdu aslında.
Bugün akşam üstü Chevrolet türkiye ye mail attım konuya yazdığım metni aynen onlarada gönderdim sonunda , " Bu aracın ithalatı ve tescilinde usülsüzklük olduğundan şüpheleniyorum, gerekli araştırmanın yapılmasını istiyorum. Bende avukatımla gerekli işlemlerin yapılmasını sağlayacağım " diye yazdım yarım saat sonra cevap geldi iletişi numarası almak istedikleriyle ilgili ve hemen aradılar gerekli işlemler ve inceleme başlatılmış. Şİkayetim ACİL başlığı altında işleme sokulmuş en kısa sürede dönüş yapacaklarmış. Burdan da bir iş , yaptırım çıkmaz ise direk GM Amerika ya mail atıcam. Bunlar artık yüzssüzlüğü iyi ele almış , eşşeğe hidroforu bağlamışlar. Bir şekilde artık canlarının yanması lazım...
Aracı alana kadar hep sakinliğimi korudum çünkü hernekadar sorun çıkmış olsada ben amacıma ulaşmıştım fakat bu son olay cidden bardağı taşıran son damla oldu. Hatta şu yazdığnız "oğlum camaro satttım lannn" kalıbından sonra birşey daha aklıma geldi aracın kaskosuyla ilgili. Aracın işlemleri yapılırken bana kaskoyu ordan yaptırmamı , işe yeni bir arkadaşlarının girdiğini camaro kaskosu yapıp patronların gözüne girmesi gerektiğini söylediler hemde çok iyi fiyat vericeklerdi onlara göre. Tabi gene çiftkurtlardan beklenen oldu ve 19.000tl kasko bedeli çıkardılar arabaya ama ben herzaman çalıştığımız kasko şirketinden bu bedelin 5 te 1 i fiyatına kaskolattım aracı , bu gelen fiyatın üzerine iyi fiyat olmasayı herhalde arabayı alıcaktınız altımdan dedim...
Kaskoda iyi fiyat vermenin tek yolu anlaşma maddelerini iptal etmek.Bu hareketler, yapılan telefon görüşmeleri şaka gibi, tam kalitesiz esnaf ağzı konuşmalarına benziyor....
Okurken bian hiç Bitmicek sandim aksilikler helal olsun iyi dayanmissiniz
Sabriniza hayran kaldim ben de, agzinizi bozmamis olmaniz sasirtici :)
Chevrolet Turkiye gerekenleri yapar umarim, veya GM'e de gitseniz sonunda Ciftkurtlar'in burnundan fitil fitil gelir insallah, gecmis olsun.
Bu arada ben de killandim simdi, aracta herhangi bir boyali parca vs. yok degil mi? O kadar aksiligin ustune boyle birsey cikti yazsaniz sasirmayacaktim.
gercekten basiniza gelenler sabir testi gibi. insanin bu olanlar karsisinda aklina sahip cikabilmesi cok zor..
parasi neyse veriyorsunuz ancak karsi taraf eli s*kinde sizi oyaliyor ve kandiriyor resmen..
servisin bilgisizligi ve tavri ayri bir konu zaten.
''Gerçekten acayip bir sabrınız varmış... bu kadar aksilige bayide hiç işini düzgün yapan adam yokmuymuş. sıradan bi araba almıyorsunuzki 2012 camaro alıyosunuz adamlardan size özel muamele bile yapmaları gerekirdi bile bnce hakkınızı sonuna kadar arayın .... Allah kolaylık versin bunca seyden sonra.
P...tluğun bu kadarı. Okurken sinirlendim. Elinizden geleni ardınıza koymayın.
çok ama çok geçmiş olsun,bunlar hep iyi niyetinizden, eğer ilk günlerde kızıp bağırığ çağırsaydınız hepsi süt dökmüş kediye dönerlerdi...
Tekrardan çok geçmiş olsun bence yasal yollardan hakkınızı arayın...
Ben satıcı kaputu açmak istemedi diye, galeride "dolandırıcımısınız siz?" diye bağırdım, sizin anlattıklarınız başıma gelse, şuan iktisadi hukuk adına ne kadar kaynak varsa okumuştum internette.
Memlekette ki karaktersiz sayısı karakterlileri o kadar aştı ki...
Büyük geçmiş olsun ben okurken deliye döndüm siz yaşarken ne stres çektiniz kim bilir umarım kısa zamanda çözüme kavuşur bu durum.
ohaa ya yuhh nası iştir ya
bu mossad,mı-5 ajanları filan var.bilmem kaç saat işkence psikolojik baskı yapsalar sesleri çıkmıyor.bence onlardan daha başarılısın :) bir düşün derim.heyecanlı meslek :)
2004 te babama chrysler pt cruiser aldık çiftkurtlardan 2.0 motor diye araba servise girdi usta bu 2.4 motor dedi ki gerçektende 2.4 çıktı babam fazla cazgırlık yapmadı ama 3 sene 2.4 vergisi ödedik uzak durulması gereken bir firma. 2010 senesinde automika dan chevrolet camaro aldık sıfır ozamanlar garantide vermiyodu chevrolet öle bi kanun yoktu onuda polis çevirdi siyah şeritler yüzünden bizde söktürdük bembeyaz oldu araba bakım zamanı geldiğindede takasladık gitti. bu konu güncel kalsın bence olayları buraya yaz paylaş lütfen görelim bakalım napıyolar
çiftkurtlar kadar rezil bir firma yok falken lastiklerinin distribütörlüğünüde yapıyorlar 3 sene önce bayiliğini bıraktım adamlar gümrükten mal çekicez diye ödeme istiyorlardı bizde ödemeyi yapıp 1 ay mal bekliyorduk en sonunda film koptu bağları kopardım. yerinizde olsam sağlam bi avukat tutup emdikleri sütü burnundan getirinceye kadar uğraşırdım Allah yardımcınız olsun.
Ciftkurtlar ve vergi! Dua edin uste para istememis!
Bir kac sorum olucak;
Otv makbuzunu gordunuz mu?
Gumruk beyannamesini gordunuz mu?
Sormamdaki sebeb,galeriler(ozellikle ciftkurtlar gibi kurtlar!) size yuksek fatura kesip,araci gumruge cok dusuk beyan ile sokuyor,eger gumruk itiraz ederse,otv sini beyan ile dusuk yatiriyorlar! Yada 3-4 kez zarar fatutasi kesip,aracin otv matrahini illegal yollarla dusuruyorlar!
Maliye mutlaka bu vergi zayini tahsil ediyor ve ceza kesiyor! Hata cogu zaman araca satilmaz kaydi koyup,elinizde 5 para etmeyen mal kaliyor!
Bu dedigim iki evragin asillarini isteyin,vermiyorlarsa yikin ortaligi! Ben 2009 yazinda Gt-R almistim,80 dolardan soktuk demislerdi,ustune dusmedim ancak 40 dolarda soktuklarini ogrenince sok olmustum!
Mesela bakirkoydeki "meshur" galeri, F458'e 41.000 euro otv yatirmis,hesabi siz yapin!!
Oyuzden ben Gt-R imi kendim getirdim,tam fatura tam otv... Alirkende icim rahat satarkende...
Aman dikkatli olun...
OTV makbuzunu istedik haber vericekler... Gumruk beyannamesinide arayıp istedim yazınızı okuduktan sonra. Haber bekliyoruz , eğer Chevrolet Türkiye gerekeni yaparsa zaten çarşı pazar karışıcak gibi duuryor.
Yapmicaklar pardon yapamiyacaklar... Cunku hersey ortaya cikicak. Bence siz gumruge ve vergi dairesine gidip,sahibi oldugum su sase nolu aracin evraklarini istiyorum diyin. Artik bilgisayar ortaminda hersey. Vakit kaybetmeden baslayin...
Ben bundan altı ay kadar evvel ciftkurtlar tarafından ithal edilmiş bir m3 e alıyordum. Arabanın sahibi Kartal da bir Fiat bayiisi idi. Satın almak icin evraklarını aldım aracın , öncelikle fatura düşük cikti daha sonra da gümrük beyannamesi bulunamadı. Arabanın sahibi epey bir ciftkurtlari destikten sonra bir evraka ulaştı. Arabanın ilk getirildiği kisinin adı charles jack Daniels di. İsim enteresan, fatura düşük , gelen gümrük beyannamesinin numarası ise ofsaytı. Çünkü numarayı araştırdığımda kapanan bir gümrük noktasının son kestiği beyannamenin numarasından büyüktü. Fiatci vatandaşa bunları anlattım. Cocukta endişeye kapıldı. En son bir galeriden satilikti. Simdi görmüyorum arabayı. Grey den bedava verseler artık gözüm görmüyor.