User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
21 sonuçtan 20 ile 21 arası

Konu: Kışın cabrio araç kullanmak?

Hakan Girginer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı officer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cevap yazan herkese teşekkür ederim,

Peki Cabrio araçlar, olası su alma ihtimaline karşı ihtiyatlı üretilen araçlar mıdır,
    Atıyorum yolda giderken ani yağmur bastırdı, yada bi yerden su geldi, elektronik aksam water resist -suya dayanıklı vs gibi bi olayları var mıdır ??
    Kendi adıma söyleyeyim:

Basınçlı hortum ya da yıkama makinesini al, benim arabanın başına geç, ver coşkuyu..

Yan camların en üstünden içeri iki damla su girecek ve camın içinde, aşağı süzülecektir. Olup olacak tüm su sızdırma bu.
    Ama, bu kadarını normal tavanlı araçların çoğu da yapar zaten.

En baba sağanak yağmurda dahi normal tavanlı araçlar ile aynıdır.

Ha, yolda giderken ani sağanak bastırırsa, tek yapman gereken biraz daha gaz vermek.
    Benim araçta 120 ve üzeri hızlarda ne kadar yağmur yağarsa yağsın içeri su girmiyor mesela.

Bir de, o kadar titizlenmenin alemi yok. Araba benimle yaşamayacak. Bir yeri bozulursa tamiri var. Sen keyfini çıkarmaya bak.

(Bir kere üstü açık kullandın mı, dönüşü yoktur. Normal araba tabut gibi gelir insana.)

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Godless Commie Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kendi adıma söyleyeyim:

Basınçlı hortum ya da yıkama makinesini al, benim arabanın başına geç, ver coşkuyu..

Yan camların en üstünden içeri iki damla su girecek ve camın içinde, aşağı süzülecektir. Olup olacak tüm su sızdırma bu.
    Ama, bu kadarını normal tavanlı araçların çoğu da yapar zaten.

En baba sağanak yağmurda dahi normal tavanlı araçlar ile aynıdır.

Ha, yolda giderken ani sağanak bastırırsa, tek yapman gereken biraz daha gaz vermek.
    Benim araçta 120 ve üzeri hızlarda ne kadar yağmur yağarsa yağsın içeri su girmiyor mesela.

Bir de, o kadar titizlenmenin alemi yok. Araba benimle yaşamayacak. Bir yeri bozulursa tamiri var. Sen keyfini çıkarmaya bak.

(Bir kere üstü açık kullandın mı, dönüşü yoktur. Normal araba tabut gibi gelir insana.)
    Mythbusters Car Vs Rain Part 5 [HQ] - YouTube
    şöylede bir kanıt videosu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)