Yazicioglundan gayet dandik bi tane almistik iki sene once halen daha canavar gibi sogutuyor
Printable View
Yazicioglundan gayet dandik bi tane almistik iki sene once halen daha canavar gibi sogutuyor
dell marka laptop'umun fanını temizliyeyim derken fazla basınçlı havadan dolayı işlemci fanının bütün tırnakları kırıldı ondan sonrada fanı yaptırmak yerine kendim soğutucu yaptım kromdan gayette güzel oldu en kısa sürede fotolarını atarım fanların yerlerini kendim belirledim 2 fan 1 adaptör ile iş bitti elinizden geliyorsa böyle işler sizlerde yapabilirsiniz...
zalman zm-nc3000 modelini kullaniyorum, oldukca basarili bi sogutucu, tavsiye ederim...
VATAN COMPUTER - ZALMAN - ZM-NC3000 NOTEBOOK SOĞUTUCUSU SİYAH (3 Port USB) - Soğutma Sistemleri
ben ps3 de ve pc de bunu kullanıyorum cok memnunum tavsiye ederim.
http://a1208.hizliresim.com/10/4/bg6lz.jpg
Uygun fiyatlı bir ürün almanızda işinizi görücektir.
Asıl amaç fan'dan ziyade laptop'ı masadan yükseltmek.
1.5 sene önce internetten sanırım 20 tl'ye aldığım plastik mavi ışıklı soğutucu hala sıkıntısız çalışıyor.
Üzerinde 3 tane küçük fan var çok bi işe yaramasalarda laptopun altı yüksek olduğu için geçen hava çok büyük fayda sağlıyor.
Murat laptop ununun marka modeli nedir birde içindeki fan temizlenmesi lazim öncelikle o temizlenmeden bunların hiçbiri bi işe yaramaz.
zalman nc3000 kullanıyorum en buyuk avantajı USB hub olması ozellikle bunun için almıştım :)
VATAN COMPUTER - ZALMAN - ZM-NC3000 NOTEBOOK SOĞUTUCUSU SİYAH (3 Port USB) - Soğutma Sistemleri
Bu ısınma sorunu bugünlerde benim pc'dede var.En son 8 ay önce temizlenmişti fanı...İnternet'te gezinirken falan 60 derece , oyuna girdimmi 85 derecede falan geziyor...Bu hafta temizlettiricem yine...
notebook sogutucu için pahalı bişe almaya gerek yok standart 30 liralık bişe fazlasıyla iş görür
bu laptopların içi ne kadar da temizlenmesi gerekir?
bende Asus K53S var 7 ay önce aldım shift 2 de biraz fazla ısınıyor artık Adana'nın sıcağından mı yoksa içi tozlandı mı ? :)
murat inş. vti işine dönmez :D
dualarım seninle :DAlıntı:
hahahahah yok yok bir kaç öneriden sonra alıcam zaten :D
Soğutucu kullanan arkadaşlar hiç everest gibi yazılımlarla işlemci, ekran kartı sıcaklığını ölçtünüzmü? Bir fark oluyormu? Targus çift fanlı soğutucu kullanıyorum, 1 derece ancak fark ediyor; o yüzden soruyorum.
fanların bilgisayarın alltaki ızgaralarına denk geldiğine emin olun hangi soğutucuyu alırsanız alın mutlaka etkisi olacaktır birde ısınma sorunu hala devam ediyorsa pc nin kendi fan çıkış kısmını temizlenemiz pc yi rahatlatır.
Microsoft Cooling Base kullanıyorum, gayet memnunum.
Boyut da fark etmiyor en 17" notebook üzerinde de kullandım soğutması başarılı. :icon_tup:
en ucuz Microsoft Cooling Base Z3C-00008 Dizst Soutucu Notebook Soutucu / Laptop Soutucu fiyat akakce.com'da