O olurmu bu olurmu onu takam bunu takam yeter ya:D olmaz ali olmaz:) uyan artik;)
Printable View
Uyandım balık avına çıktım Üntar cım
Bir aksilik olmazsa ordayim arkadaslar
Tamaaam Eski STP yeni VAP da gelio :)
serkanım adamsın yaa :D:D kazasız belasız olur inşallah.
Hv'nin maşallahı var...
o kadar kişinin plakası yazıldı halen kimseden tek ses yok helal olsun sana kankim hiç geri vitesin yok ayarın bozuk degil alttan üstten ses gelmiyor LB bu maşşallah gecen senle ufak sıkıntılar yüzünden tam basamadık bu sefer 2 vitesim bozuk deme orda burda polo beni gecemez demişsin görecegiz kankacagım
Nasipse suan icin gelecek olanlar
DBS polo
LB typer
VAP typer
HV typer
1.8 Leon Cupra
2.0 tsı FR
HAYDİ ARKADAŞLAR SES VERİN
Beni bilen bilir kanki alayina gooo varsa delikanli cikar skariz cok olsa gecerler daha basaran olmadi ama bekliyorum
Ama seni anlamiyorum kanka sen bana neden bileniyorsun :)
kankim benim seninle alıp veremediğim yok hangi typer ları gectiğimi millet gayet iyi biliyor daha düne kadar hv ve başkalarını meletiyordum şimdi kükrüyor hayvan typer araba çok degişmiş ama senlede son noktayı koymak istiyorum bir galyana getirip 3 bastım benle 2 araba kadar gectin halen gectim sayıyorsun o akşam yarışalım istiyorum
gönlümüz VAP'tan yana..özgür kara hakkını ver makinanın :) ..kazasız belasız.
Ömercim sikma canini sen eksiklerimiz cok yinede sansimizi zorlicaz.. Ama arkadaslarimizin arabalari saglam. Kavgasiz tartismasiz olsun yeter, herkeze saygilar
kadro dikkat çekici :) iyi gazlamalar.
bende gelmek isterim fakat şanzuman problemi var..cumartesi bakılacak yetişeceğini sanmıyorum..kazasız belasız olsun :)