Allah rahmet eylesin..
Printable View
Allah rahmet eylesin..
Allah rahmet eylesin :( ailesine dostlarina arkadaslarina sabirlar versin..
Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır versin.
Eğer RFJ nin Parasıyla Motoru Alıcagını Bİlseydim RFJ civic i Kesinlikle Almazdım. Vijdan azabı Başka Bişey Değil. Çok Üzdün Beni Mert Çok
offfff off genemi motor kazası
bu nedir ya
allah rahmet eylesin
Tam da sahibinden de motor ilanlarına bakyordum,
Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin,geride kalanlara sabır versin..motor şakaya gelmez :(
allah rahmet eylesın cok uzucu bır durum ya ıcım parcalandı bınmeyın arkadaslar su seytan aletıne arabada guvenlı degılız motorda hıc olamayız
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun....:(
Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versın rabbim.
Onu görmeyen görmeyide bırakıp duymayanı ordan yanlıs U yapanı Allah'a havale ediyorum.
allah rahmet eylesinde bu nasıl bir o.ç sitedir ya haberin içeriğine bak kafası koptu kafası yarıldı yok kafa üstü çakıldı.şerefsizler ya
Genç bir arkadaşmış. Allah Ölenlere sabır versin.
Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin
Allah rahmet etsin.mekanı cennet olsun.
ALLAH rahmet eylesin. Ömerin profilinde görmüştüm. RAbbim taksiratını affetsin inşallah
allah rahmet eylesin... :(
allah rahmet eylesin bir motorcu kardeşimiz daha gitti. mekanı cennet olsun.
Allah taksiratını affetsin , rahmet eylesin..Geride kalan sevenlerine yakınlarına sabır versin...
Ne desek boş giden geri gelmiyor,hepimizin kendine pay çıkarması lazım..
bende yazcaktım önce yorumları okumak istedim..ben arkadaşı hiç tanımıyorum ama haberi okurken tüğlerim diken diken oldu... ulan kafası parçalandı v.s denirmi hiç yaa!!hayatını kaybettiğini yazmışsınız tamamda bu aşırı şekilde ayrıntıya ne gerek var?
Saçma sapan haber yazıları ve yayınlanmaması gereken fotoğraflar var sürekli haber sitelerinde..yazık günah..