Köprülerin trafik durumunu öğrenebileceğim bir kamera veya bilgiye ulaşabileceğim telefon numarası yada internet sitesi varmı acaba? Öyle bir telefon var diye hatırlıyordumda.Trafiğin sitesine girdim kameraya falan ulaşamadm
Köprülerin trafik durumunu öğrenebileceğim bir kamera veya bilgiye ulaşabileceğim telefon numarası yada internet sitesi varmı acaba? Öyle bir telefon var diye hatırlıyordumda.Trafiğin sitesine girdim kameraya falan ulaşamadm
444 0 154 diye hatırlıyorum
Ama ben artık YANDEX app ile takip ediyorum. Seyir halindeki kişilerin Gps sinyalinden verileri aldıklarından anlık trafik durumu bildirimi konusunda bence İBB'den daha iyiler.
Verdikleri seyahat süreleri 1 veya 2 dk oynuyor maximum
Yandex.Mobil
http://itunes.apple.com/tr/app/yande...313877526?mt=8
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
iki numarada yanlış arkadaşlar.Anadolu - Avrupa istikametine bakacağımda 12.15te taksimde olmalıyım.
104,2 radyo trafik de köprüleri ve diğer yolları güncel olarak takip edebilecğeiniz bir adresdir aklınzda olsn güzel tiyolar geliyo canlı yayına bağlananlardan.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
http://tkm.ibb.gov.tr/yolDurumu/YogunlukHaritasi.aspx
içerisinden yoğunluk haritasına tıkla. mobilde device için applicationları da var.. İphone - Blackberry vs..
soruna adanadan cevap vereyim. berbat
amarika marsa gene uzay aracı göndermiş geziyor bugün, bizmkile asvalt tamiratını yapamadı kaç ay oldu.
başka diyecek birşey var mı?
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
Suan koprudeyimgayet yoğun anadolu yakasına geçmeye çalışıyoruz biraz yoğun bence şimdiden cik yola
![]()
Anadolu avrupa yonunde 2. Kopruyu kullananin, afedersiniz ama kafasina sicayim. Anadolu hisarindan goksu evlerinden 1.5 saatte kopruye gelemedim. Daha kopru namina bisey yok. Sebep ise tek seride dusurulmus. Aklinizda buluinsin 2. kopruyu kullanacaksaniz en sag seridi kullanin bi tek en sag serit acik
Edit halen kopruyu goremedim su anda, acil isiniz varsa vapur kullanin, oruc tutanlara Allah bu trtafikte kolaylik versin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)