Sigorta sektörünü bıraktık, yaklaşık 3 aydır Medikal bir firmada mümessil olarak çalışmaktayım, Eczane kanalı satış temsilcisi olarak.
Tansiyon aletleri, nebulizatorler, dereceler vb gibi dijital aletlerinin satışını gerçekleştiriyoruz :)
Printable View
Sigorta sektörünü bıraktık, yaklaşık 3 aydır Medikal bir firmada mümessil olarak çalışmaktayım, Eczane kanalı satış temsilcisi olarak.
Tansiyon aletleri, nebulizatorler, dereceler vb gibi dijital aletlerinin satışını gerçekleştiriyoruz :)
Değerli taş ithalatı (pırlanta başta olmak üzere) ve altın mamüller (üretim-toptan satış)
istanbul silivri selimpaşada oto yıkamam var. Rafi oto kuaför :) yolu düşenleri çaya beklerm hemen e5 in üstünde yerim
Çerkezköy B/S/H BLOK5 te mal Kabuldeyim bende,
Ecza deposunda ihale ve tshsilat sorumluyum.ihale ile Türkiye genelinde devlet ve üniversite hastanelerine ilaç satıyoruz.ek olarak çıkma oto parçası satıyorum astra f:)
ihalede mf yok malesef
eski takıldığım galeriye geri döndüm. jetta alfa ve audi bana ait. düşünene gerekli güzelliği yaparım (lafta değil :) ) diğer düşündüğünüz araba olursa olacağını yaptırırım yine. hep esnafa araba satıyoruz , ucuz veriyoruz ekmek yediririz.
http://sitilotomotiv.sahibinden.com/
Elektrik-elektronik bölümü ön lisans mezunuyum. Maliye bölümünden devam ediyorum, iş arıyorum :D
Arkadaslar forumda hali yikama isiyle ugrasan var mi?
şu anda çeşmede roro gemisine tır yükleme işindeyim acente de bilettir gümrüktür memurdur uğraşıyorum.
konu açıldığından bugüne 3. yazışım ve 3. işim :)
sentetik elyaf üreten bir firmada crm uzmanıyım
güncelleme bizede gelmiş
tavukçuluğun soyadında isg mühendisi
Sigorta sektörü