Her türlü iş makinaları servis bakım yedek parça 2.el ve sıfır satışını yapıyoruz.
Ayrıca 2 yerli ve 1 yabancı markanın yetkili servisiyiz.
Printable View
Her türlü iş makinaları servis bakım yedek parça 2.el ve sıfır satışını yapıyoruz.
Ayrıca 2 yerli ve 1 yabancı markanın yetkili servisiyiz.
Yazdım mı hatırlamıyorum ama;
Yedekleme, ( Backup ) Felaket Yönetimi ( Disaster Recovery ), Son kullanıcı güvenliği ( Antivirüs vb.) , Network Güvenliği ( Nac vb.) , Data güvenliği ( Data Loss Prevention vb. ) kısaca iş sürekliliği konusunda presales manager'ım.
Symantec, CA, IBM, Veeam, Websense, McAfee, Trendmicro, EMC gibi firmaların yazılmları ve appliance'ları ile işimi yapıyorum.
Bu konuda herhangi bir sorunu/projesi olana yardımcı olurum.
Uçak Bakım Bölümü okuyorum...
Ford oto yedek parça..
Edirnede öğrenci :)
Mekatronik öğrencisiyim :D
cagrı merkezinde müşteri temsilcisi
sanayi / ticari 1.sınıf dalgıç
açıkogretim öğrencisiyim.. antalya havaş da çalışıyordum ayın 10unda cıktım şimdi iş arıyorum :)
profesyonel ogrenciyim.. :D yakinda polisajci olarak ise basliyorum insallah :)
Jivalde satış temsilcisi kasa sorumlusu :)
Kısa süreli manken... :) Şuan şark görevindeki polis memuru mevkiyi ve çalıstıgım büroyu söylememeyim çünkü ögrenciler ve üniler çogunlukta:o şark dönüşü il aranıyor ayrıca :D
öğrenci'yim daha okul bitmedi alttan derslerim var
bi işyerinde çalışıyordum bırakmak zorunda kaldım
şuan Bilgisayar ve Bilişim ile ilgili iş arıyorum :)
öğrencilik bitti
BatıAnadolu Sağlık Grubu Ortak Sağlık Güvenlik Birimi uzman mühendisi oldum :D
çok fiyakalı söylemesi :D
İnternet firmasında editörlük yapıyorum :)
Dış ticaret şirketimiz var İrak'ta bir çok is var Antalya'da dershane sahibiyiz
Okuyoom ben yaa :)
Modifiye mağazamız var her marka lastik jant ve aksesuar hafta sonları okul ..
İç mimarım.Halen yüksek lisans yapmaktayım.Önümüzdeki aydan itİbaren haliç üni.de 3 boyutlu görselleştirme dersleri vermeye başlayacağım.
Ayrıca mimari - iç mimari görselleştirme ve mimar ortağımla , mimari proje çizimi hizmetleri de vermekteyiz.
Dizayn Stüdyo
müzisyen ...bateri çalıyorum ve bir müzik merkezim var ...(MUSICENTER DEMO&BALANCE ADANA)
bende kaynakciyim:)
su an sadece paslanmaz kaynatiyorum, kaynattigim parcalarin paslanmaz garantisi oluyo, kaynattigim parcalar birleserek makina oluyo, o makinalar ise, ekmek-pasta firini makinalarinin profesyonel cesitleri:) 1 saatte 10000adet 250gr lik ekmek cikartan bi makina fln gibi...:)
hidrolik işi yapıyorum :)
Aras kargo kurye
Türkmen ülkelere ayakkabı ihrac eden bi fabrikada, Kalfa :)
işsizim :(
öğrenciyim bass gitaristim :D şimdide izmir balçovada abimin sandviç büfesinde takılıyorum :D
asfalt plent üretiimi > Cad-Cam/proje/arge makinacıyım
kozmetik üretimi ve dış ticaret firmam var
İcra takip sorumlusuyum :)
Bankacı olanlar kimdi yaw :) acil bankacı lazım bana
hayırdır kanka kredi falanmı lazım
Dizi / film sektörü (Oyuncu) ve müzisyenim