Microsoftun Çözüm Ortağı bir özel şirkette ERP Uygulamaları Proje Yöneticisi olarak çalışıyorum.
Printable View
Microsoftun Çözüm Ortağı bir özel şirkette ERP Uygulamaları Proje Yöneticisi olarak çalışıyorum.
Bobin Ebatlama Kağıt Kesim parkurum var.
Sabah gazetesi,Burger King Tepsi kağıdı gibi şeylerin baskı öncesi bobinden kesimlerini hazırlıyoruz.
Yemek yedikten sonra kağıtları atmayın emeğe saygı gösterin :D
Makina Mühendisiyim. Aile şirketimiz Depo Raf Sistemleri üretiyoruz.
Reta Mhendislik | Depo Raf Sistemleri | Makaral Kayar Raflar | Srt Srta Raf Sistemleri | Hareketli Raf Sistemleri
Kültür Üniversitesi Elektronik Mühendisliği 3. sınıf öğrencisiyim,
Aynı zamanda 5 aylık yeni bir şirketim var, özel sipariş otomotiv parça ithalatı (elektronik, mekanik, aksesuar), megasquirt ecu montajı ve programlanması veya başka ecular piggyback unitler, chip tuning (megachips şubeliği), Brodie Britian Racing Türkiye distribitörlüğü
TürkTelekom Pazarlama ürün geliştirme departmanı, uzman
Bestseller jack &jones vero moda distiributorlugunu abim toptan outlari ben yurutmekteyim ayrica ataker tekstil grubu idari kadrosundayim
Kamu Personeli (T.C. Sağlık Bakanlığı) + Biyolog Aday Adayı (Prof. Öğrenci) :D
Ank-Kon YHT projesi
muhasebe yetkilisi
Özel Şirkette
İnşaat Mühensiyim
sigorta ve alarm sistemleri
Sunar Gümrük Müşavirliği ortaklarındanım. Gümrük işlemleri ile ilgili hizmet veriyoruz.
emlak inşaat ayrıca iddaa bayii'm var ....
Daha Önce yazdımmı bilmiyorum ama :)
Volkswagen - Seat Yetkili servisindeyim ( görev karışık ) :D
Okosis otomasyon ve kontrol sistemleri - enerji otomasyonu sektöründe, şirketin Mısır ülke sorumlusuyum Proje yönetimi ve devreye alma . (evet 22 yaşındayım , 3.5 senedir bu sektördeyim okul + iş beraber)
Mali Müşavirlik Büromuz var...
Ekol Lojistikde Operasyon bölümündeyim
Yeni Şafak gazetesin'de sayfa operatörüyüm.
Hem de şarküterimiz var.