LG ERİCSSON ip telefon santralleri manisa bolge bayisim ayrıca güvenlik sistemleri parmak izli personel takip sistemleri renkli diyofon sistemleri ve kamera sistemleri montaj ve satısıını yapıyoruz :)
Printable View
LG ERİCSSON ip telefon santralleri manisa bolge bayisim ayrıca güvenlik sistemleri parmak izli personel takip sistemleri renkli diyofon sistemleri ve kamera sistemleri montaj ve satısıını yapıyoruz :)
Araç muayene uzmanıyım "Ağır kusurcu" :D
kobici pazarlamacı bankacı gebzeci halkbankçı
karşıyakada ev-oto anahtar(immolar bizim işimiz:D) kilit elektrik yapımarket hırdavat üzerine;)
timde satış danışmanıyım :)
İstanbul - Beşktaş
Dijital Baskı Merkezi - Firma İsmi Teknik Servis
Üniversite 2'de olmam lazım ama halen Lise 3'te öğrenciyim. Akşam lisesinde okuyorum, 2 defa okul taksidimi arkadaşlarımla ezdiğim için sınıfta kaldım. Sağlık olsun. Tabii bunları yaparken bi yandan kendi çabalarımla istediğim mesleğe ulaştım. Online teknoloji yayınlarında yazarlık yaptım. Test merkezi sorumluluğu cart curt derken en son kurumsal bir IT dergisinde yazarlık yapıyordum. Ha bunları yaparkende bi yandan Kanaltürk'te 3.nesil die bi program vardı, onda bi bölümüm vardı. O programda bişeyler anlatıyodum. Basın toplantıları, PR şirketleri falan aram hayli iyiydi bir dönem. Neticesinde sektörü bıraktım, şu an çalışmıyorum. Aklımda bir proje var, gerçekleştirirsem parayı kırıcam.
18 yaşında nasıl üniversite 2.sınıfta olman gerekiyordu?
Web tasarım ile ilgili ufak yardımım dokunabilir..
Ofset Matbaacılık ve Grafik Tasarım Her Türlü Matbuu Evrak İşleri ;)
Üniversite sınavına girenler 93'lü değiller mi? Bende 92 doğumluyum, bu sene 2'ye geçiyo olmam lazım. Vizeler geldi geçti, üniversite giriş sınavı geçti, okul dönemi de kapandı, insanın pek okulla alakası olmayınca bu şekilde düşünüyor. : )
Hayır olsun abi sabah sabah? :)
Bir akşam lisesi öğrencisi de burda var.Bende lise 3 okuyorum.92'li olarak:D
Bitmedi bir türlü lanet lise :D
Web Grafik Tasarım