Maalesef ki öğrenci :rolleyes:
Printable View
Maalesef ki öğrenci :rolleyes:
EREN ÇEYİZ. Perde ve Halı adına herşey ( : 0506 921 87 13 Sefaköy
Nakliyat bizim işimiz :)
dudullu tüv'de yardımcı olunur
ögreciyiz :)
lıse1 den berı sanayıdeydım unv burslu kazandım mekatronık bolumu okuyorum vede suan gazete ılan brosunda calısıyorum part tıme
Yapı marketimiz var aynı zamanda dekorasyon işleri de yapıyoruz her zaman da bekleriz :)
sısmık ekıplerde jeofızık muhendısı. turkıye petrollerı ao'da
Elektrik-Elektronik Mühendisliği okuyorum 3.sinif öğrencisiyim ,ayrica sabiha gökcen havaalaninda part-time calisiyorum.
baglantı elemanları - satıs pazarlama
liseliyiz......
2 yıldır anestezi teknisyeniyim.(narkozcu) :)
Baba mesleği olarak, İlaç Firmasıyız. Kartal da Bahane Cafe'ninde sahibiyiz.
Şuan bu işler dışında Bankacılık ve Sigortacılık okuyorum... 1 Yil sonra yardimci olabilecek abilerim var mıdır acaba
2008 de açmışım konuyu halen duryor :)
Sultanahmet'te butik bir otelde resepsiyon ve ayni zamanda nobetci vardiya amiriyim.
Dispeçer ( Güvenli trafik için hareket planlamasını yapan ve trenlerin her türlü hareketini izleyerek emirleri,önerileri ve doğabilecek aksaklıkları telsizle makiniste bildiren kişi.)
Bowling işletmecisi ve girişimciyim
bende girişimciyim , ama sermayem yok.babam normalde hep oku hayatını kazan der ama geçen gün kafa zumken okulunu bitir askere git gel(adam ol) sonra illaki birşeyler yaparız dedi , yaaaaa :)
İzmir Çiğli Egekent Arçelik-Beko yetkili servisinde stajerim.
Otomotiv sektöründe Emniyet kemeri ve Hava yastığı üreten fabrikada çalışıyorum
Muhendislik fak. ogrenciyim.Bolumum ile alakalı is olmasada yazları calısıyorum.Su an etiket baskı vs. isiyle ugrasıyorum.Bilmedigim birsuru baskı teknigi vs yapıyorlar yurtıcı yurtdısı bircok yere.Yaz sonuda Thy de stajyerlik yapıcam sanırım yada Toyota da:)
Bilişim Şirketinde çalışıyorum... Hertürlü server ve bilgisayar işleriniz itinayla yapılır:)
Marmara Üniversitesi'nde son sınıf öğrencisiyim , cuma günü sınavlar bitince mezun oluyorum . Aynı zamanda Doğa Koleji'yle sözleşme imzaladım. Eylül'den itibaren ordayım.
Futbolcuyum suan takim ariyorum:)
mühendislik öğrencisiyim, okul dışında Ankara da bir Çevre-Etki şirketinde çalışyorum.
Yarışmaya Ankara dan katılıyorum :D
Ogrencı Ve Çakıroğlu İnşaat Bilgi İşlem Müdürü.
son 1 aydır üniversite festivallerinde Lipton aktiviteleri yapıyorum. Eğer okulunuzda gördü iseniz, o sarı Lipton sticer'lı 320d hard top tavan bmwlerden biri bende:D
İnşallah okul bitecek bu dönem , sonra elektrik mühendisi :D Allah nasip ederse de iş buluruz heralde :D
sakarya üni iptal oldu orayada gidecektik ama gidemedik ne yazıkki :( İzmir, Antalya, Eskişehir, Bursa, Boğaziçi, Koç, Sabancı festivallerinde bulunduk:)
Avukatlikla istigalim.
Bir Ramada'da satis ve pazarlama mudurlugu.
Amerikan başkonsolosluğunda korumayım. Vatandaşlık vize vs. sorusu olanlara kapım açık.
Mavi Jeans'te satış sorumlusu, izmir ksk çarşı mağazası
Peyma-Chr.Hansen's 'de Lojistik ve Operasyon Sorumlusuyum.