Surdan bi liste yapıyım da is görüsmelerini planlıyım ameliyat sonrası :)
Printable View
Surdan bi liste yapıyım da is görüsmelerini planlıyım ameliyat sonrası :)
yavuz arkadaşım borcu olan yüksek miktarda kredi kartından tek çekim yapmak isteyen insanlara yardımcı oluyor kredi kartı durumu :) nişantaşında ofisi
Virtu Design, yat tasarımı yapıyoruz.
www.bunlardanistiyorum.com www.oyunbitmedi.com :) bnde bu ısı yapıyorum
her turlu halı kilim travel...
Oto yedek parça.
her türlü TRANSFER işleri yapılır. otel-havaalanı havaalanı otel.. Sehir gezileri gibi.
T5 caravelle 9kişilik
0534 262 4004
Çoğu aracın çıkma çukma parçalarını kovalıyorum :D Normalde öğrenci.. Elektrostatik toz boya işi de yapıoruz..
makine imalatı yapıyoruz
ben hem aof uluslararası ilişkilerde oğrenci hem vatanbilgisayarda çalışıyorum :)
Belediyede Yazı İşleri ve Kararlar Müdürü
iş kanunu
devlet memurları kanunu
kamu ihale mevzuatı
kamusal enformasyon
kamusal İT
gsm ve işyeri ruhsatları
2559 sayılı kanun,5018 sayılı kanun,kabahatler kanunu,tck.cmuk ve encümen cezaları
uzman olduğum ve bana danışabileceğiniz önde gelen konular
diğer kanunlar hakkında da rahatça danışabilirsiniz ;)
ersel82@hotmail.com
Esasen bilgisayar ve elektronik ürünler Teknik Danışmanı ama şuan popüler bir oyun konsolu üreticisinin tanıtım ve satış işinde çalışıyorum :)
oto yıkama :)
tolga oto moto boşver bi ara kendimizi hamama götürelim :D
Siyaset....
Gazeteci
(Bir süre editörlük yaptıktan sonra, uzun bir süredir profesyonel olarak tasarımla uğraşıyorum. Yani Görsel Yönetmenlik, Art Director ve Sayfa Sekreterlikleri branşlarım)
Nikah Şekeri Davetiye işi yapıyorum kısaca mutluluk dagıtıyorum :)
Özel Peugeot Servisiyiz-Mermer,Granit,Antik Taşlarla İlgili Fabrikamız Var..Peugeot Araçlarınızla İlgili Herşeye Yardımcı Olabilirim.
Tekstil desinatörüyüm :) Grafik tasarım da yapıyorum
uluslar arası textıle-meltal sanaı -
Mağaza market ekipmanları,Yapımarket ürünleri,Elektronik cihaz askı aparatları üreten bir firmanın ege-akdeniz bölge md.
www.endsystem.com.tr
www.endpa.com.tr
bir ilaç fabrikasında kalite biriminde SAP sorumlusuyum
What is SAP ? :D Yanlış anlaşılmalara meyil vermesin diye soruyorum abi :)
şimdilik makine mühendisi:D
16 yıllık eczacı teknisyeni :D
Oto yıkama ve türevleri :)
starlight & sunrise otel mali işler müd.yrd.
İç Mimar ım;
En son 100 den fazla mağazası olan, TR de ünlü bir tekstil firmasında çalışmıştım
mağazaların tasarımları,dekorasyonu ve iç ekipmanların tasarımları ile ilgileniyordum..
bi kaç zamandır çalışmıyorum bi kaç sene daha çalışmıycam ama sonra tam çalışıcam :)
B.duzunde otomotiv sektorundeyız peugeot & cıtroen agırlıklı karısık arac yapmakdayız.
Suat Otomotiv ...
İnteraktif İnternet Reklamcılığıyla uğraşıyorum.. Turizm Otel işletme mezunuyum nerden nereye :)
poliüretan imalatı yapmaktayız matbaa,tekstil,inşaat,otomotiv sanayisine her türlü teknik parça sanayi tekerlekleri silindir kaplamaları imalatı ;))
www.abtpoliuretan.com/
Turizimciyim Jolly Tur iç turizm operasyon departmanında çalışıyorum. aynı zamanda otobüs kiralama işi var :)
Ezine Beyaz peyniri imalat toptan perakende...
Gida ile ilglenen hic kimse yok gorunuse gore
Türkçe Öğretmeniyim
Dış Ticaret 2. sınıf öğrencisiyim
ama
İlkyardım Eğitim Merkezim var
Başar İlkyardım Eğitim Merkezi
ve
yakında Ambulans ve cenaze işlerine başlıyorum
ayrıca
Amway serbest girişimcisiyim
birde birkaç bin tane tavuğumuz var :)