çikolata imalatçısı
Printable View
çikolata imalatçısı
Aileden ev tekstil,Bankacılık sektöründe 4.yıl..
Muğla meslek yüksek okul elektronik teknolojisi okuyorum inş lisans tamamlayıp elbet bir gün teknisyen yada mühendis...
Opet bayisiyim.. (Sivas'ta)
marin turbocharger servis
Muhasebeciyim
büyük baş ve yumurta çiftliğim var
Endüstri Mühendisiyim. Otomotiv sektöründe yedek parça üretim ve distribütörlüğü yapan bir firmada Pazarlama Sorumluluğu yapıyorum.
Lise 3 Elektrik Elektronik Teknolojileri Pano Montörlüğü bölümünde okuyorum.şuanda staj yeri aramaktayım :)
istanbul üniversitesi sivil havacılık 1.sınıf öğrencisiyim ayriyetten medikal şirketinde çalışıyorum..
İnşaat Sektöründeyim
Ankara Atılım üniversitesinde makina mühenlisliği öğrencisiyim
Ücretli İngilizce öğretmeniyim.KPSSye hazırlanıyorum işte :D
malatya inönü üniversitesinde öğrenciyim güzel sanatlar fakültesi müzik teknolojisi 3.sınıf öğrencisiyim
İzzet Baysal işletme bölümü mezunuyum.Takı ve saat işi ile uğraşıyorum.
Ford Otosan Gölcük.
Televizyon Kanalları için Grafik Tasarım Kanal Kimliği.
Tıp doktoru, ortopedi uzmanı
Gsm teknisyeniydimde suan thy ucak teknisyeni egitimndeyim bitirisek ucak tamir etcez:)
Işletme mezunuyum.royal halı marka temsilcisiyim.
tornacı çırağıyım
Tekstil...
eskişehirde özel bir serviste muhasebe ve yedek parça sorumlusuyum
turizmde mali işler müdür yard.
uygun fiyata 5 yıldızlı 2 otelimizde tatil ayarlarım:)
single double triple bay konaklamarı kabul edilmiyor bilginize:) otel single rus bayan dolu;)
Bizim Markette Genel Müdürüm :)
denizcilik (mersin international port)
DYO boyaları satıs sorumlusu.boyayla ilgili her konuda yardımcı olurum
Sistem Analisti - Joker Oyuncak
Yüzme Antrenörü -İstanbul
Sınıf Öğretmeniyim
endustrıyel tasarımcı yım fakat .
boya koruma.arac parca alım satım.reklam.tabela.halı kilim ıvır zıvır kısacası hallederiz a.ş
konya selcuk unv bilgisayar programcısı 2.sınıfım bitiyo bu sene ama turizm şirketimzde patronluk olducak gibi:)
Sezonlarda Bar-boy-Garson arası çalısıyorum Sezon Dışı Üniversite-Memlekete Gittiğim Zaman Şirkette Ofis'in işlerine koşturuyorum =)