1988 Chevrolet Blazer S-10 18.000 TL Galeriden satılık ikinci el - 88813229
Printable View
Bora al (LR discovrey 1) git ağaca kafa at arabayla;)
Cok problemli olycaktir off road da.
Lpg takicaksin,kucuk olan bagaj iyice daralicak.
Yolda cok rahatsiz...
Suzuki iyidir...
bendede kare kasa var 2yıldır dag bayır camur su kar demeden gezıyorum hiç masraf etmedım bir tarafını kırmadım bunların temizini bul bin arazıde bu katagörude tek gecerim
arkadasa almıstık,lastik yükseltme kiti vinç vs.herşey vardı ama başa bela bi araç gerçekten,yolda giderken berbat bi gezmesi var,sesi mükemmel ona bişey diyemem,yalnız aldıgımız araçta sonradan cıktı herşey motor sıcakken çalısıyor soğukken zor çalısıyor,yakıt aşırı derecede fazla,roket teli kopuk sonradan farkediliyor falan filan,yani bora abi bela alma basına,pejaro al :)
hocam odedıgın seyler den snorkel yok sadece bende bende sanayıde servısım neyın nasıl oldugunu cok ıyı bılıyorum nasıl nerde araç kırılır nerde kalırsın nerde askıya alırsın nerde batarsın bunlar benım işim gezenbılır murat çelik araştır acemi biri olmadıgımı anlarsın umarım forumda kare kasanın ne oldugunu bılmeyenlerde var arazi aracını bu araçlara binenlere sorun:)
2005 Lada Niva 1.7 15.000 TL Sahibinden satılık ikinci el - 95910610
Arazide kullanmış biri olarak tek geçerim :)
valla 2 senedir kullaniyorum herturlu yol kosulunda durmadan ,off road yapan yarisan dunya kadarda kare kasali arkadasim var hicbirsorun ne duydum
ne yasadim,leş, bakimsiz 20 yasinda bir araba alip araziye sokarsaniz aksida kirilir .ötu basida...
gerek yok yani boşa nara atmaya:)
dunyada en cok modifiye edilen ve kullanilan araZi araclarindan biridir,ünüylede namiylada çok arazi aracini bozar..parcasi bol ve ucuzdur,tupude takar max 50kurus yakar gezersin,komple on takimida 1 milyar tutmaZ:)
Ya bigun carinda bizi bi etaba görelim su cok iyi arazi arabalarinizi
Al buda can yalçin türkiyede bu çocuk kadar chrokee ye para harcayan yok
Can Yalçın röpörtajı...ZJXL - YouTube
bunlar adamın ocagına incir ağacı diker sen lada nivalara falan bak
ozaman benim boraya yazdıklarımı okursan ..kare kasanın en sağlam ve off road a daha dayanıklı olduğunu yazdım.bu işe ilgimi bilen biliyor .biz ağır off road yapıyoruz,siz ormanda geziye çıkıyorsunuz.daha fazla bu mevzu uzamasın ok.
bigün agır araziye girmeye karar verirsen zaten ben ordayim dır tanırsın beni.hadi hayırlı iftarlar.