Merhaba arkadaşlar
Canon 550D kullanıyorum.Üzerinde 15-55 IS II lens var.Biliyorsunuz 18-55'in zoomu pek iyi değil.55-250 IS tele zoom lens buldum fiyatıda fena değil.Sizce nasıl olur ? Yada başka bir lens önerirmisiniz ?
Merhaba arkadaşlar
Canon 550D kullanıyorum.Üzerinde 15-55 IS II lens var.Biliyorsunuz 18-55'in zoomu pek iyi değil.55-250 IS tele zoom lens buldum fiyatıda fena değil.Sizce nasıl olur ? Yada başka bir lens önerirmisiniz ?
Fiyatına göre efsane lenstir.
Tamron 70-300 VC'li modeli onun fiyatına en yakın alternatif. Yine de 55-250'nin neredeyse 2 kat fiyatında.
55-250'ler 2 versiyondur, son versiyonundan almaya özen gösterin.
bende 18-200 var. aşırı memnunum. tavsiye ederim.
Tripod Fotoğrafçılık - Canon EF-S 18-200mm f/3.5-5.6 IS Zoom Lens
Yok ödemedim. Amerkadan geldi lens...
Ama denilen gibi tak çıkar için uğraşmıyorum. Sürekli üstünde makinanın. Herşeyi çekiyorum. Yakında bu lensle makroya girmeyi planlıyorum
Parasoleyle tadından yenmiyor bu arada...
Bu lensle makro diyorsanız 30 liralık manuel makro tüplerinden öneririm. Minimum bütçe ile maksimum sonuç alırsınız.
Makro tüpü nedir fish?
30 liralık içi boş bi boruLensin odak noktasını değiştiriyor. Lens ile makine arasına takılıyor. Odak noktası yakına alınınca istediğiniz her lensle makro çekebiliyorsunuz.
Link vs varmıdır alabileceğimiz?
Ucuzu candır.İstanbul Sirkeyi Hayyam Pasajı'nda da bol bol, ucuzundan vardır. Lens ve makineler de ucuzdur orada.
Tüp aynen linkteki. 55-250 de havada karada 75-300'den çok çok daha mutlu eder![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)