Guncellll s2k,typer ve polo gtı gecmek gecılmek onemlı dgl ne durumda oldugunu gormek ıstıyorum..
Isternılen gıbı vıdeo cekılır ıstenılmeyen vıdeolar cekılmez.. Yalan yanlıs hıc bır durumum yok..
Printable View
Guncellll s2k,typer ve polo gtı gecmek gecılmek onemlı dgl ne durumda oldugunu gormek ıstıyorum..
Isternılen gıbı vıdeo cekılır ıstenılmeyen vıdeolar cekılmez.. Yalan yanlıs hıc bır durumum yok..
Max 225km kadar deneyecegız.. bır benım devrım 95 Km bır karsı tarafın devrınde Pm yada aramanız yeterli..
Hadı yaa okdr araba arıyordunuz denemek ıcın sımdı kımseden ses soluk yok nerde hızlı pejolar hızlı reno hızlı gtı lar hızlı typer hızlı s2k arıyorum!! Mını arıyorum warsın 10 boy gecsınler benııı!!
Aracım 240 bg o civarlarda veya ustunde tum araclarla denerım.. 286 M3 te olur :)
Aracımda..
Intercooler
Gt1749 hıbrıd
Egzoz
Downpıpe
Power Box
Ecutuned yazılım
0532 781 3065 Cahit Arda
Gecmek gecılmek benım ıcın hıc problem dgl olmadıda vıdeoda cekerız koyarız anı olsun :)
31/08/2012 Cuma gecesi
çok tehlikeli çokk:D
m3 cok tehlıkeli be kardes atar yapma bak sıkıntı olmasın10 boy felan
cuma akşamı olmaz ama istersen bu akşam çıkabiliriz.
megane rs
gunceellllllll
kanka ordayım :D:D
Okan ile 2miz bekliyoruz arabami sokmeyecgim.. Koltuklarim yerli yerinde..
Aksama vakit sorunumu cozersem orda gorusuruz :D
Sende ac o zaman :D
ya arkadas bu dızellerı kımsemı sevmıyo ya bu kadar mı dumanlıyız denıcek araba bulamıyoruyz olaya bak ya :D:D
Ondan değil dizele geçildim dememek içindir.
bu akşam ve yarın akşam hanım program koydu kilit yedik. Buğranın ban dan kurtardık bu sefer hanım akşamları banladı. Bu akşam kendimi erken kurtarırsam gelirim ama yarın imkansız.
Cahit,olcumu yapariz sanirim bu aksam ;)