sitede yemek diyince konudaki mesaj sayısı birden artıyorsagolun beyler tavsiyeler için. devamını bekliyorum.
Bartınlı olarak yazıyorumİlk önce Safranboluya uğranır eski çarşı falan gezilir ve mağara vardır yukarı bağlar tarafında orayada gidilebilir
Safrantattan alabileceğiniz kadar Safranbolu lokumu alınır.
ordan geçilir Bartın tarafına safranboludan bartına geçerken abdipaşaya gelmeden kavlakdibinde benim köye bakılır.
tabi bu safranbolu ile bartın arasında dünyada 3 tane olan ağaçların arasından gitmekte olan yolun tadı 60-70le giderek çıkarılır. neyse ordan ulusta uluyaylaya gidilir. neyse ordan bartın merkezde biraz gezildikten sonra İnkimuna sonrada Cide gezilir ve en son Amasrada kale ve ada gezilir ve Akşam Cesn-i Restrantta Balık yenir Tabi yanına rakısız olmaz.
neyse burdan çıkılıp ister sinop tarafına kurcaşile istikametinden sinopa gidilir yada zonguldaka geçirlir bartın zonguldak arasında filyos sahiline uğranır.
sonra zonguldakda demirpark alışveriş merkezinde biraz zaman geçirilir
ordan ereğliye aslında gezilecek yer olmasada gidilmesi lazım
ordan devrekten meşhur devrek bastonu alınır ve bolu istikametine doğru gidilir yolda geredeye doğru gelirken meşhur bi şiş yapan çok küçük bi lokanta vardır ordan yemek yenir ver abant ve 7 göller yöresine doğru geçilir buralarda gezildikten sonra dönüş yapılır
ben her sene memlekete gittiğimde boluya gidilmesede bunları yaparım
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)