Bendede video yada film izlerken kare kare oynatma sorunu baş gösterdi...Buffering kısmı full dolu olsa bile oynatırken kare kare oynatıyor...
Varmı böyle bir sorun yaşayan daha önce ?
Printable View
Bendede video yada film izlerken kare kare oynatma sorunu baş gösterdi...Buffering kısmı full dolu olsa bile oynatırken kare kare oynatıyor...
Varmı böyle bir sorun yaşayan daha önce ?
shockwave sorununa bir türlü çözüm bulamamıştım ta ki bugün ekran kartının güncel sürümünü yükleyene kadar ,şimdi sıfır hata gayet hızlı çalışıyor chrome.Hala sorun yaşayanlara duyurulur.
Firefox kullan , maşallahı var...
aynen bende video ızlerken donmaya goruntu ve ses acayipleşmeye başladı harbı kafayı yiycem ne yapmamız lazım
adres yerine direkt şunu yazın "about:plugins"
aşağıda eğer "Adobe Shockwave Player" adında birden fazla varsa eski olanları devre dışı bırakın. Çoğu zaman işe yarar.
chrome:// plugins/
arada boşluk olmadan
var mı çözen? tekrar yükledim, 2 tane de yok pluginlerde,
zorunlu uzaktan eğitimim var, yapamıyorum. çözen var mı_?
sadece omu birde direct show player sorunu war neyse bu yeni türemeye basladı pcde bunlar sanki
Bende de aynı sorun oluşuyor zaman zaman.Flash içerikli dosya açıkken oluyor.
crome da videoları tam ekran yapınca donma lar meydana geliyor ama moziilada hic bir sıkıntı yok
sanırım crome dan kaynaklanan bır problem bu
Flash tan hata aldığım zaman kapatıp tekrar açıyorum. O kadarda büyük bir sorun değil bence. Çok sıkta olmuyor bende.