Bende kendimi tek dişçi korkusu olan zannediyordum.
Bu arada 200 tl ye diş çekerim.
Özel bir firmada satış temsilcisiyim.
Printable View
Bende kendimi tek dişçi korkusu olan zannediyordum.
Bu arada 200 tl ye diş çekerim.
Özel bir firmada satış temsilcisiyim.
Ataşehir ağız ve diş sağlık merkezi midir nedir orası çok iyi herkese tavsiye ederim. Andromedanın hemen yanında üstelik sigorta karşılıyor. Ücretsiz.
Her sene iki kere dis temizligi yaptiriyorum . En son discim iki tane dise dolgu yapilmasi gerekiyor dedi $2050 fiyat cikardi Tr de saglik vs hala bedava.
Beyler ameliyata girmeden , herhangi bir şeye dikkat etmek gerekiyor mu ? tok yada aç gitmek gibi ? yarına randevum var diş hekimim hiç bir şey demedi.
dişini fırçaladıktan sonra sıkıntı yok :) ben gitmeden önce yemek yemiştim sıkıntı olmadı. hatta tok gitmek daha avantajlı bile olabilir. çekildikten sonra bir süre bir şey yiyemez durumda olursan açlık süren daha az olur. tabi tıbbi açıdan aç mı tok mu bir bilgim yok sadece şahsi fikrim. şimdiden geçmiş olsun.
arkadaşım diş taşı temizletmesine 120 tl verdi
2 tane 20 lik gömülü diş çekimine 700 küsür lira ödicek sanırım özel hastanede sigorta bir kısmını karşılıyomuş eğer sigorta olmasa 1100 lira falan alıcaklardı :)
Kanada'da ufak bir çürük için dişçiye 350 dolar para verdim. ( 35lik rakı 12 dolardı, bir kaç şişe alıp basayım pamukla dedim ama vazgeçtim.Alkolik olmak istemedim :D)
Okuldan Koreli bi cocugun sağlık sigortası yoktu, kolunda çıkan lekeler için doktora gitti. Sigorta yaptır öyle git dedim, dinlemedi.Film çektiler sanırım, bir de kıytırık bir krem yazıp gönderdi. Sonuç? 2150 dolar :D
Dört 20lik dişimde yan taraftan dişlerime baskı yapıyormuş ileride çatlatıp ardında hepsini dökebilirmiş ki 3 sene tel taktım hepsinin yeride açık. Hepsi 2ye bölünüp 8 ameliyatta alınması lazımmış 1800 lira demişlerdi :D
ben 500tl çektirdim. izmir ve manisada hic bir dişçi çekmeye yanaşmadı birtek turgay hoca çekerim dedi. çekti aldı 500tlyi sıkışmış oraya
Benim diş hekimi ucuz demiş öyleyse. 250 liraya çekeriz dedi.
Dogru :D birkac hafta once ayakkabimi giymek icin egildim oylece kaldim cok siddetli bir agri saplandi. Birkac saat gecmedi acile gittim. Iki bakti, film cekti, iki uc ilac verdi ic biseyin kalmaz dedi gonderdi. Sigortam olmasina ragmen arkadan $700 kusur fatura gonderdi :D
Öncelikle geçmiş olsun yakın zamanda çene cerrahi tarafından aynı operasyonu geçirmiş bulunmaktayım öncesinde aç,tok farkeden bişey yok fakat sonrasında bi süre yemek,içmek zor olacağından tok gitmeniz mantıklı olabilir.
Sonrasında ise sigara içiyosanız kesinlikle içmeyin dediği sürede içmemenizi tavsiye ederim,yaranın geç iyileşmesine sebep oluyor düzenli olarakta ağız içini temiz tutmakta gün içerisinde de fırçalamakta gargara yapmakta fayda var enfeksiyon kapmamanız açısından.
Geri kalanı iyi bi cerrah veya doktor ise normal diş çekimi gibi rahat bi operasyon olması mümkün.
50 liraya cektirdim. ama özel bi işlem yapmadı uyuşturdu cekti aldı içi çürümüş ağrı yapmaya başlamıştı.
Konuyu iyice okuyim ki yarın bigün 20lik diş sıkıntım olursa aklıma burası gelsin doktora gidemim. :D