biz ona pancar motor a3 diyoruz :D
Printable View
a3 dizel bulursunuz o paraya diyecektimki , siz zaten elemişsiniz kafanızda :) 35 liraya dizel focus, 308 veya bravo güzel tercih olur...
Yok mu bildiginiz arac gunceliii
şu araca bi bakıver istersen , iyi duruyor
Ford Focus 1.6 TDCi Sport 2007 Model 28.750 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk - 96922375
şu araçta güzel gözüküyor ama belirttiğiniz fiyatın üstünde biraz
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...198056/detay/#
Dizel degilde, lpg li e46 filan düşünsene ?
O linkteki A3'ün sağ ön koltuğunda adet kanaması mı geçirmiş hatunun teki, nasıl bi lekedir o öyle :D
citroen DS3 bak benzinli ama ne kadar yaktıgı konusunda bilgim yok megan 3 de olabilir dizel
megane 3 dızeller benım de hosuma gıdıyor focus dızel de guzel bır secenek a3 fıyatı barız yuksek e46 olabılır aslında lpglı 3.18 fılan lpg de ne yakar kı uzun yolda sehır ıcınde
2007 cıvıc premıum var 35000 km de istersen daha 1 yılda garantisi var + olarak 6-7binliralık ekstrası var düşünürsen fiatda anlaşırız..
Şaşırdım açıkcası nedense bir arkadaş 2 tane vti al demedi..:D
Performans güdümlü arıyorsanız s3 8l öneririm.LPG takılınca yakıtı güzel oluyo dediler.Bune ek olarak golf5 de önerebilirim.O paralara gayet temiz dizel 1.9 golf5 de düşünebilirsiniz.Gösterişliden kastınız tip ise.O paraya hem az yakan hemde gösterişli bir araba maalesef yok.:(
99 vti var bende şehir içi 35 kr yakıyorum karışık kullanımda, üniversite kapısına hiç koymadım lakin sokakta bile dursa bir bakan tekrar bakıyor çok şükür :)
A3 dediğin araba sözüm meclisten dışarıdır, hatun arabası sıfatındadır bir nevi. S3 olur 1.8t yada 2.0 TFSI olur ona sözüm yok hitler 1.6 içindir bu sözüm. hem gitmez hemde benzini içer kesene zarar verir.
Bakımlı bir vti ile 35 kr yakman hatta altına düşmen (kullanımına bağlı) mümkündür.
180 TL ile 510 km yaptım kendi aracımla.
dogrudur a3 den vaz gectık zaten yakıt olsun gıtmeme konusunda olsun sınıfta kaldı cıvıc 1.8 hb lere bakıorum suanda kafa karısık
1.8 civiclerin yakıt yüketimi konusunda detaylı bilgi alman faydalı olur, yakıt tüketimlerinin yüksek olduğunu biliyorum yanlış olmasın.
Pancar, hitler dediğiniz motor 8 valf olanı mı
Megane 3 dizel ler nasilki
BMW 3 Serisi 3.20i 1999 Model 35.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Yeşil renk - 95646515
Az yakan arac bakıyorsun ama tüpte buda 1.6 arac kadar yakar :) kendı aracım dıye demıyorum 10 numaradır ;)
kardeşim al bir focus düşük km.de tdci yap yazılımını 145hp 320nm gez 5 lt yak rahatına bak :D :D
ya da type s 1.8 140hp al lpg li bin mis :D :D