ben kimim tanıomusun reyiz :D tolga ben yine farklı bişeyler arıyorum o zaman napıcaz clio 1.8 rsi yada golf mk2 bakıcaz artık
Printable View
bu işe ben bununla mutlu olurum başıma ne gelirse gelsin diyerek uğraşacaksan gir uğraş.
yoksa seni bekleyen bir nikah var hayırlısı olsun.
vay be e30 lar ne dandik araçlarmış.. daha geçen bi abimin e30 una bindim 316i m40. Sağlamını bulursan masrafsız binersin (her köşede yanlamaya uğraşmazsan) ama ucuz alıp sağlam bulamayıp alırsın bir e30 parası masraf edersin diyor. temizleri nadir ama bulunabilirse çok masraf etmeden binilebilir bencede.. bu arada bütçeni arttırırsan 12.500TL ye satılık e30 m40 316i Değişensiz siyah.
yap yap :D yapda gör benim aracı aldım 3.16 e21 yatak sardırdım motor yapıldı 3.600 tl param gitti 3.20 motoru bulduk onu topladık üstüne heves ettim 1 kere geliyoruz dünyaya tadını alalım dedim turbo kit yapıldı araca 4.000 tl de o 7.600 aracıda3.500 alıştım arkadaştan 11.100 arababayramdan 3 gün önce bitti cıktı şimdi tamirde :) enjeksiyonlu aracla ugras hatta paranın üstüne kat yüksek model al yakma başını :icon_tup::icon_wack
e30 3.18 is al e30 merakın warsa ama 3'e 5'e bakma fazla yoksa 10'dan olursun e30 değilse olay e36 bak derim bende severim bu araçalrı araştırırım piyasayı güzel e30 lar war gözümde tabi e36 larda
m10 karbüratörlü m40 enjeksiyonlu fark bu e30 318is ler m44 değil m42 dir kilit standart değil 325i nin arkasındanda öle kolay gidemez ama 325 ten sonra en eğlenceli e30 dur 90-91 model olmalarıda güzel tabi 8 liraya bulduğun e30 a muhtemelen diğer ilanlardan görüp kilitli dif yazmışlardır ilanlarda kilitli dif yazan bmw lerin 3 te ikisinde kilit yok bunu unutma sahiplerine sorsan ne olduğunuda bilmez yanlıyo işte kilit var der sende bilmiyosan kilit var diye geçinirsin 316da kilidin ne işi var. 316i yi nostalji ve görsellik olarak alıcaksan al yoksa 1.4 clio fena bozar 316i yi emin ol. çiple falan 140bg leri unutun öle bi dünya yok hepsini yapsan alıcağın güç 110 bg i geçmez. alabiliyosan motoru bitik m40 al 318is e çevir blok aynı üst kapak kol piston krank 318is e çevirende var sadece alttan çevirende var fena olmadığını gördüm bi arkadaşım yaptı üst tek egzantrik stok kapak altını 318is topladılar. 2004 lerde 8 lira isteyene çok istiyo diyoduk bebek gibi e30 lara şimdi 12 den aşa düzgün vermiyolar piyasa enteresan yoksa 8 lirayada hertürlü bulunur alanlar öle alıyo 8 e alıp 15 istiyo çoğu dede amca kovalayabiliyosan kovala