Artık e39 diyince aklıma sen geliyosun :D Yeteeer :D
Printable View
bence sen 528e yönel kaptan, bakımlarda farkı yok parça farkı yok, donanım olarak ekstraları oluyor. piyasada daha çok tutuyor satarkende zorlanmazsın. aynı km aynı model aynı renk ve dolulukta 2 aracı ilana koyalım biri 520 biri 528, 528 bir haftada satılıyorsa 520 bir ayda gidiyor.
ters yazdın heralde piyasada 528ler daha hızlı satış potansiyeline sahip, sahibindende hangi 528i favorime eklediysem ömrü 2 haftayı geçmedi.
Bana göre yetkili bayi girişli, cam tavanlı, 96-98 model hafızalı koltuklu vs. donanımda dıştan mtek görünümlü, ağır kazası olmayan bel altı boyalı, jantlı araç
çok rahat 28-29 milyar eder.
Ya sen çok temizleri izliyosun, ya da benim izlemeye aldığım 2-3 tane komple çöp :D Aylardır yatıyor bendekiler.
2-3 ay öncesine kadar bahsettiğin temizlikte bi araç maks. 25.000 lira ediyordu, son aylarda niyeyse bi uçtu fiyatlar. Yazın büyük etkisi var diye düşünüyorum.
2 senedir e39 ilanlarını yakınen takip ederim
E39 piyasasına hakim 3 il var ankara, konya, izmir
ankarada hep şahıslar satış yapıyor, izmir gaziemirde bir eleman var elinde 10 taneden fazla yapılı e39 var devamlı al sat yapıyor, konyada da araçların hepsi galerilerde
Konyadakilerin maşallahı var ama :) En temizler ve en pahalılar orada denk geliyor genelde. Ankarada da çok ilan var ama nedense temizi pek düşmüyor.
Ciddi temiz olan da şu arkadaş gibi gerdiriyor fiyatı :)
BMW 5 Serisi 5.20i 2003 Model 45.000 TL Galeriden satılık ikinci el Bej renk - 96455953
benim arkadaşım 2003 full paket 530a 54 milyar para verip aldı huzurlada biniyor :D
bir ara nette dolanıyordu indivual renk full paket 530 yeşil bir rengi vardı çok güzel rahmetli sabri ülkerin arabasıydı o da çok güzeldi
Bilmem mi :) Aynı renk M5 de vardı hatta :)
Şu var onun yakın akrabası sayılabilecek :P
BMW 5 Serisi 5.20i 2003 Model 51.000 TL Galeriden satılık ikinci el Kahverengi renk - 95748743
5.20 ye çok yakıo diorlar alakası yok kardeşim yazılm yokken de şehir içi full dip gazla max 28-32 kuruş arası yakıordum tüpte tabi aracım manuel. istanbulda dyno ya çıktığımda yazılım + hks cai ile 174 hp 220 tork verdi gidişinden de memnum stock la arasında 4 boy oynuyor. 5.28 le karşılaştıramazsın belki ama 5.20 alınabilir tabi temizini bulursan.
kesinlikle 528ia'dan şaşmamak lazım, bence almışken de dolusunu alın ki satmanız kolay olsun
tek vanos 150 lik benim ki
şuan yazılım ve hks cai var. bunlarla 174 hp verdi araç. ankarada erhanın ordaki dynoda sadece kutu içi filtre varken 152 hp vermişti.
yazılımdan sonra aracın kaderi değişti.
stage 1 olarak şunlar kafi yani benimde tamamlamaya çalıştığım liste şu
yazılım
cai
ngk iridyum buji
einsenmann egzoz
yazılım ile cai yi yaptım geri 2 şey kaldı.
iyi sevdim bu piyasayı :) 6 ay sonra filen benim arabayı satacam, yazılanlara bakılırsa kolay satılacak gözüküyor. 2003 525
şimdi diyorsunuzki.
5.28 de 27 35 krş arası yakıyor oylemı ?
adamin ocagina incir agaci diker bunlar.