84. bolumu izleyemedim , youtube dan baktim ama sanirim linkleri kaldirmislar , tek parca izleyebilicegim bir yer varmi acaba ?
Printable View
84. bolumu izleyemedim , youtube dan baktim ama sanirim linkleri kaldirmislar , tek parca izleyebilicegim bir yer varmi acaba ?
Daha yeni izleyebildim son bölümü. Eski formuna dönüyor gibi. Son aylardaki en iyi bölümdü. :)
Yeni bölüm de çok güzel.
Bu arada nette bulduğum birşey paylaşayım;
ismail abi der ki; 3 dilek hakkım olsa 3 demlik çay dilerdim. sonra laps laps içerdik.
Linki açtıktan sonra sağ alttaki 'değiştir' butonuna tıklayın :)
Astraller Astraller :D Bu arada şu nisan da taş baboli taş :D :D
Leyla ile Mecnun (86. Bölüm Fragmanı) - YouTube
Artık bölümlerin sadece fragmanlarını koyacağım. Youtube daki bölümleri silmişler.
Ben tvyo dan izliyorum p.tesi akşamları evde olmadığım için. Varsa netten HD izleyebilen ö.m atarsa sevinirim :)
ben son bölümüde youtubeden izledim. Youtubeden aratınca çıkmıyor, lakin farklı bir siteden girip youtubeden videoya ulaştım. Olaylar olaylar, olmadı ben eklerim bulabildiğim sürece :)
480 zordu hd olduğunu hiç sanmam, bana yeterliydi görüntü ama bilemiyorum tabiki
heh zar zor buldum
https://www.youtube.com/watch?v=D52h...layer_embedded
Trtnin ipad uygulamasında var tüm bölümler ayrıca 80.bölüm sonrası gerçekten tvye bağladı çok güzeldi
Bundan sonra Dailymotion dan izlicez yapcak bişey yok :)
Leyla ile Mecnun 85. Bölüm Dizi İzle (tek parça) - Dailymotion video
ara ara iyi güldürdü. orta halli bi bölümdü :)
86. bölümü indirebileceğimiz, site, link vs. var mı ? Varsa çok önemli, acil pm atabilir mi rica etsem :)
dailymotiondan indirsene
Dailymotion Video Downloader İndir - Dailymotion Video İndirici - Tamindir
Dailymotion Video ndirici ndir - Gezginler
ben 1.yle indirdim. ama görüntü kalitesi çok kötüydü. o nasıl ayarlanır bilmiyorum :)
ıdmnin yemediği ilk video sitesi herhalde :D
videoyu 720 mi 740 mı artık neyse seçip indirme linkini açsan belki olabilir?