80. Bölüm Fragman
Leyla ile Mecnun (80.Bölüm Fragmanı) - YouTube
Printable View
80. Bölüm Fragman
Leyla ile Mecnun (80.Bölüm Fragmanı) - YouTube
Leyla ile Mecnun - 80.Bölüm - Tek Parça - 720p
Leyla ile Mecnun - 80.Bölüm - Tek Parça - 720p - YouTube
Şaka maka izleyen kalmadı galiba. Son 3-4 postu ben attım. Kendi kendime mi konuşuyom :D
Leyla ile Mecnun - 81.Bölüm - Tek Parça - YouTube
ben de hiç bir bölümünü kaçırmadan izlerim.:) hatta son bölümü şimdi izledim dün gececiydik.
İsmail abinin yavuz'a sen 5 harflilere karışmışsın deyip laf sokması çok iyiydi.:D
[QUOTE=Met;6542629]Şaka maka izleyen kalmadı galiba. Son 3-4 postu ben attım. Kendi kendime mi konuşuyom :D
Aynen oyle yanlız degılsın :)
Benım spora denk geldıgı ıcın ızleyemıyorum artık ama Met arkadasımın emınım obur gun hemen koydugunu bıldıgım ıcın ıcım rahat :) saka maka dırek bagımlısı oldum ve konusmalarımıda aysıdıgını soyluyorlar ofıste bıle yemek arasında bakıyorum yetmıyor aksam eve gıdınce ne zaaman canın sıkılırsa :D
Ciddi derecede takip eden çoğu kişinin konuşması değişiyo ister istemez :D
diziden sonra hayatı etkilenenlerdenim duygusal anlamda burlardada takipteyim :)
Takip edenlere duyurulur yeni fragman geldi :D
https://www.youtube.com/watch?featur...&v=XdB0frR_uqY
Hop! Yeni bölüm güzele benziyo :)
Leyla ile Mecnun - 82.Bölüm - Tek Parça - 720p HD - YouTube
Biraz geç kaldım kusura bakmayın işler yoğun daha ben bile izleyemedim :D
cok vasattı dünkü bölüm :(
Orta halli bi bölümdü. Bu bölümde öyle gözüküyor.
Leyla ile Mecnun - 83.Bölüm - Fragman - YouTube
hahahah (=
İskender baba büyüksün;
-Mecnun şimdi feda zamanı ! (=
İzleyen yok mu yahu :D
en iyi bölüme aday bu bölüm
Ehehe harika ya :)
bu bölüm efsaneydi gerçekten :D
Ölüm hakkında yapılabilecek bütün klişe lafları bir araya toplamışlardı. Güzel bir bölüm olmuş :) Konu ölüm olmasına rağmen bol bol güldük. Ama leylanın gitmesini çözemedim. Geçen haftaki bölümde de "kuzenim yazmış" cılara güzel bir mesaj attılar :)
bölüm on numaraydı ...
ölümün yatakta yaptığı espride koltuktan düştüm ciddi anlamda...:D
gercekten cok guzel bolumlerden bırıydı kopardılar aksam aksam:):) hele erdal bakkalın namaz kılısı :D
Leyla ile mecnun niye her bölüm ayrılıyorlar :)
Dünkü bölüm çok iyidi yavuzun ölüme para verdiği ve göz kırptığı sahne :D
harika bir bölümdü, Erdal Bakkalın namaz kılması, yatak sahnesi ve genel olarak ölüm geyikleri... :) müthiş bölümlerden biriydi, önceki haftaki vasat bölümün açığını da kapattı..
84. bolumu izleyemedim , youtube dan baktim ama sanirim linkleri kaldirmislar , tek parca izleyebilicegim bir yer varmi acaba ?
Daha yeni izleyebildim son bölümü. Eski formuna dönüyor gibi. Son aylardaki en iyi bölümdü. :)
Yeni bölüm de çok güzel.
Bu arada nette bulduğum birşey paylaşayım;
ismail abi der ki; 3 dilek hakkım olsa 3 demlik çay dilerdim. sonra laps laps içerdik.
Linki açtıktan sonra sağ alttaki 'değiştir' butonuna tıklayın :)
Astraller Astraller :D Bu arada şu nisan da taş baboli taş :D :D
Leyla ile Mecnun (86. Bölüm Fragmanı) - YouTube
Artık bölümlerin sadece fragmanlarını koyacağım. Youtube daki bölümleri silmişler.
Ben tvyo dan izliyorum p.tesi akşamları evde olmadığım için. Varsa netten HD izleyebilen ö.m atarsa sevinirim :)
ben son bölümüde youtubeden izledim. Youtubeden aratınca çıkmıyor, lakin farklı bir siteden girip youtubeden videoya ulaştım. Olaylar olaylar, olmadı ben eklerim bulabildiğim sürece :)
480 zordu hd olduğunu hiç sanmam, bana yeterliydi görüntü ama bilemiyorum tabiki
heh zar zor buldum
https://www.youtube.com/watch?v=D52h...layer_embedded
Trtnin ipad uygulamasında var tüm bölümler ayrıca 80.bölüm sonrası gerçekten tvye bağladı çok güzeldi
Bundan sonra Dailymotion dan izlicez yapcak bişey yok :)
Leyla ile Mecnun 85. Bölüm Dizi İzle (tek parça) - Dailymotion video
ara ara iyi güldürdü. orta halli bi bölümdü :)