Bu bölüm çok fena gülcez gibi geliyo :)
73. Bölüm Fragmanı
Leyla ile Mecnun (73.Bölüm Fragmanı) - YouTube
Printable View
Bu bölüm çok fena gülcez gibi geliyo :)
73. Bölüm Fragmanı
Leyla ile Mecnun (73.Bölüm Fragmanı) - YouTube
Her geçen bölüm daha da kopartıyorlar ve tek bir karaktere değil oynayan bütün oyuncuların üzerinde dönüyor hikaye bu daha daha da güzel
ya bu diziye bitiyorum yaa koca tv de izlediğim 3 diziden biri :D
Onur Ünlü'nün tekrardan diziye dönmesi baya farkettirdi.:) Yalnız gelecek bölüm cidden bomba olacak gibi, Erdal Bakkal'ın "2 surelik canı var" espirisi şimdiden yetti bile.:D
sağlam bir bölüm daha geliyor gibi :D
ismail abi gine mesajı çakıcak, araba olayıda iyiymiş, biliyozda yapıyoruz değilmi? :) hele erdal bakkal kopardı. gelsin yeni bölüm sınav haftası falan ama olsun genede gelsin :D
Onur ünlü farkını ortaya koyuyor bakınız 72.bölüm efsaneydi bence
Şimdilik bununla idare edin. Yeni bölümün linkini yarın eklerim.
Leyla ile Mecnun Özel Klip "Yalnızım Dostlarım Yalnızım Yalnız" - Facebook Link
Leyla ile Mecnun - 73.Bölüm - Tek Parça
Leyla ile Mecnun - 73.Bölüm - Tek Parça - YouTube
ya bu erdal bakkal benı gulmekten oldurcek ya:D
Sonu çok iyiydi ya :D
Hayat keşke Leyla ile Mecnun'daki gibi olsa demişimdir hep...
Leyla ile Mecnun 74.Bölüm Fragmanı
Leyla ile Mecnun (74.Bölüm Fragmanı) - YouTube
74. Bölüm ;
Ömer, Leyla ile Mecnun'un arasındakileri sezmiştir. Mecnun'a kızından uzak durmasını söyler. Bunun üzerine Mecnun gurur yapar ve bu sefer hayatını gerçekten değiştirmeye karar verir. Mecnun bir inşaat firmasında işe girer. İsmail ise aynı firmaya inşaat şefi olarak işe girer. Geç saatlere kadar ofiste çalışan Mecnun, öyle yoğundur ki Leyla'yı bile görecek vakit bulamaz. Bu sırada Hidayet ise Ömer'in gözüne girmek ve iyi bir damat adayı olabilmek için kredi çekip ev almaya karar verir. Üstelik alacağı bu ev, son moda akıllı evlerdendir. Bu ev Leyla'nın başına dert açınca, Mecnun devreye girip bu oyunu bozmaya çalışır.
Tv izlememe tek sepeb :) Erdal bakkal smileyi buldum :Deli: :hahaha:
Eylül çıkmış olabilir mi diziden? Yavuzun yanındaki hanım ablayı çıkaramadım çünkü.
Ben bu oyunu bozarım :D
geçen bölüm dede öldü diye sevinmiştim ama olmadı... olmadı... :) , bu bölümde güzele benziyor :)
Leyla ile Mecnun - 74.Bölüm - Tek Parça
Leyla ile Mecnun - 74.Bölüm - Tek Parça - 720p HD - YouTube