salı gece bende antalyadayım bakalım neler var :D
Printable View
salı gece bende antalyadayım bakalım neler var :D
Bu gece infernodaydik gitmelisin her geldigimde bos gecmem:) moonlight da sabahla yelkenlilerle fena manzara:) antalya candir kandir..
haftasonu dedeman burger-starbucks-kesinlikle extrablatt ordan ceila ışıklar kaleiçi sabaha karşı mevlana çorbacısı salçalı ekmek :D :D
Raftingi sonlara atmayi planliyoruz cunku servisleri varmis kemerden zaten 3 gunluk arabamiz var ilk 3 gun icin arabayla gidilecek yerlere gidecegiz.
Raki balik nerede yapilir? Turistiz diye ellemesinler sonra bizi? :D
Bir de scuba icin ders almamiz gerekmiyor mu? Fiyatlari ne kadar bilgilendirseniz cok makbule gecer..
Club olaylari bizi biraz asacak gibi adimimizi dikkatli atsak iyi olacak sanirim..
Su an antalyadayim havaalaninda arkadasin gelmesini bekliyorum 3 saat kadar daha burda olucam sanirim bir de ilk defa ucretsiz kablolu internet baglantisi olmayan bi havaalanina geldim cok can *****i bir durum..
Kale içine türkü barlarını da denemenizi tavsiye ederim.
kemerde soho club var selahattın abımızın mekanı selamımı soyle gir içeri onunde gtr-35 gorursen selahattın abıde içerdedir zaten. Muza bin denıze gir ruslara bak ne istersen yap merkeze gelırsen konu aç toplanırızda :D
Kardesim bana da ulasabilirsin. Her konuda Yardımcı olurum.