Abi umarim gelenler cok memnun kalmistir itiki geldiniz
Printable View
Abi umarim gelenler cok memnun kalmistir itiki geldiniz
Kirk yilin basi gelelim dedik pert ettin konuyu aksamin 9unda konu aciyosun bekliyoruz herkezi diye gucendim valla
Abi neyi pert ettim yav gunduz ben sildirdim konuyi mesajda yazdim sildirifwm konuyi aksam herkes gelsin dedim yavvv.
Su an kirmiI furkanla cila yapioruz..
eve sağ salim gelip sızdığım yerden yeni ayıldım :D (tabi evde de bir süre içmeye devam ettim)
Hakan eline koluna sağlık, evini açtın ağırladın, etleri pişiren arkadaşa da teşekkür ederim, mantarları pişirenede, ve her emeği geçen arkadaşa :)
yaw cidden muazzam eğlendik çok fena güldük rollinge çıktık geri geldik :D herkes sağolsun gece tosbaa gecesiydi :D
geldim gördüm gittim. mangala kalmak kısmet olmadı ama tanışmış olduk.
işe gec kaldım , şimdi geldim kalkamadım yatakdan eve gelince temel içgüdü yi izledim hayatımı karartdınız. lenn :) Bu arada herkese çok teşekkür ederim hepinizi seviyorum .Ev sahibine ayrıca teşekkür ediyorum.
Rollingde netice ne oldu:D
huhdauhdaus :D orhannnnnn yavrımmmm :D
Orda olmak isterdim :D
huahsduasha :D 4 milyarım feda olsun hacı :D
nan epeydir böyle keyifli bi buluşma yapmadıydım videoları seyrediyorum gülmekten bi mok çekememişiz :D
hahahahhahahahhahahah hasiktir akü :D :D: :D
nan day walker da videolar :D
mesut neler kaçırdın neler :D
valla geceden aklımte tek kalan ''4 bin lira limitli kredi kartım var 2 senedir 1 kuruşuna dokunmadım ama GÜÇYETMEZ için 1 saatte hepsini yerim'' oldu.
Abi büyüksün yaa :hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:
"bak 3 haftada bir cumaya giderim bugünde gittim sabah boy abdesti aldım cumadan bi geldim güçyetmez bittim yaaa 200 resmede baktım amk" :hehe:
coder bi cisim yaklaşıyo :D :D
coder senle işim var olum benim bana pm at
hahahhha :D olum telefon değişiyo sürekli numara kalmıyo hiç :)
yanlız oğuz çektiğimiz videoları izledide yüklemeye utandık :D gülme krizi ve bol küfür :D
pm attım abi ayrıca videoları görmek istiyorum :D
edit: bu arada vtec ile sağ sağlim ofise ulaştım :D
beyler videoları yükledimde yalnız alkolün verdiği etkiyle biraz giydirmişiz affola :D