2001 model bravom için hava filtresi düşünüyorum.Nasıl bir filtre alırsam ses alabilirim?
2001 model bravom için hava filtresi düşünüyorum.Nasıl bir filtre alırsam ses alabilirim?
normal bi acık hava filtresi alın ve hava filtresi borusu yerine oraya düz nikelajlı boru yaptırın direk boğaza girsin yada kendi plastk hava borusu varsa bravonuzdaki hava dolaşım kutusunu iptal edin o şekilde ses alırsınız.. o kutu iptal olmassa imkanı yok ses alamasınız
bravo ların filtre sesi çok güzeldir, kesinlikle takın çok çok güzer ses alacaksınız.
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
bende de bravo vardı sana tavsiyem kutuyu komple çıkar oraya mantar filtre koy... boruyuda pvc boru kullan bildiğin pimaş boruçok güzel ses alırsın...
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Jsv filtre kiti ankarada 65 tl boruları felan tamamen uyuyor,İstanbulda bulabilirseniz ses'den bıkarsınız![]()
Coğrafya kaderdir
Yed almıştım 30 liraya,Pimaş boru+ona uygun pimaş dirsek sadece maliyet 40 lira ses korkunç bi böğürme 4000 den 7000 e kadarArac 1.6 idi.
Direk camurluga uzatin boruyu takin filtreyi verin arkadasiniz disardan bi uzasin akliniz kaysin![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)