Benim aracı tanıttığım konuya girde için açılsın yavrum :D
Printable View
2010 yilinin mart ayinda almistim 1.4 polo inanilmaz keyifli bir arabaydi. Simdi corsa var poloyu ariyorum ama yakit konusunda asla corsayi degismem :D
moğşın diyorum blue diyorum :( kimse inanmıyor
bizim şirkette 1.2TDI olarak 2 Tane var.Açıkcası içi kaliteli donanımda yeterli.Şehir için kullanım için ideal toplantıları 2-3 kişi gidiyoruz ve yokuşlarda çok sıkıntı çıkarmıyor.Uzun yolda 120-140 çok rahat ulaşıyor yanlız ondan sonra biraz ivmelenmesi uzun 120-130 çıktığı gibi rahat olmuyor.Açıkcası ben 1.6TDI daki donanım paketi 1.2TDI'da olsa süper olurdu.
VW 1.2TDI comfortline yok.Olsa tek geçerim.
vw bu işi cook sakat zaten ödücegin para belli degil bide aylarca bekletiyor.2. elde düşündürüyor neden sıfır almak varken ikinci el bakım diyoruz 2-3 bin tl fark için :) Allah yardımcınız olsun..
Bayiyle konustuk eylül sonunda gelicekmiş en once gelen araç.o zamanda euroya göre fiyat düşebilirde artabilirde vb konustu KESİN BİR FİYAT ALAMADIK YANE SATIŞ TEMSİLCİSİ BİLE TEREDDUTTE SUAN NET BİŞEY SÖYLEYEMEM DİYOR..Biraz daha düşünüp karar vericem yada galerideki sıfır araçlara bakıcam.hayırlısı olsun inşallah hepimizin hakkımızda.Herkese teşekkürler yardımlarınız için
Neden 2.el max.10.000 km yapmış hatasız 1.6 dizel bir c segmenti bir araç düşünmüyorsunuz ?
onuda düşündüm ama forumdaki tanıdıklar bilirler bir çok araç baktım sahibinin hatasız dediği ancak kimisi kazalı çıktı kimisinin sağı solu vuruk ezik çıktı 2 el araçtan soğudum sıfıra bakalım dedik oda net bişey yok ortada bi araba yok olucak bişey hayırlısı:icon_tup:
zaten 1 kere polo kullandım 1.6 çok zevkli bi sürüşü vardı büyük ihtimal polo beklicem kapora verip ;) tanıdık bi temsilci bulup onunla konusucam nasıl oluyo bu işler vb ona göre karar vericem
bluemotionu test ettim aklım kaldı :) Tam genç işi araba. Yakıtı güzel, kaldı ki forumda memnun olan da çok. Şimdi bende o olsa bakkala arabayla giderim heralde.
Performans istiyorsan ve Polo 1.2 TDI Bluemotion ile 1.6 TDI Comfortline arasında kaldıysan, 1.6 TDI al kardeşim. Ancak 1.6 TDI'yı Bluemotion donanımına getirmek için 2000 TL'lik bir opisyon eklemek gerekiyor buna dış görünümdeki farklar dahil değil boydkit.
Diğer yandan dik yokuşlarda araç içerisinde insanlar varken ve sıfırdan kalkerken gazı vermekten çekinmemek lazım. Yoksa sıkıntı çıkar yani benzinli araba gibi değil dizel gibi kaldırman lazım ayağını korkak alıştırma.
Bluemotion'un performansı pek üzmez :)
Eyüp kardeşim,
Tanışma başlığına baktım da, Clio aracınızı satmışsınız Honda bakıyormuşsunuz. Burda da 1.4 Polo sattığını ve 1.2 veya 1.6 Polo baktığını söylüyorsun..
Nedir bu işin aslı astarı?
Polo Bluemotion'ın rüzgar direnci azaltmak için üzerinde bulunan bodykiti aracın görünmeyen yerlerinde de devam ediyor. Aracın altında rüzgar direncini azaltmak için bir çok yer plastık malzeme ile kaplanmış. Resimde pek belli olmuyor.
http://imageshack.us/a/img51/4175/240920126291.jpg
abi senin arıza ne oldu ? urfa da servise girmiştin en son