7. kasa olan , 70 civarında piyasaya çıkacak sanırsam.
yurtdışı fiyatı $28000 civarında.
epica denen şeyin yerine bunu satacaklar galiba.
![]()
7. kasa olan , 70 civarında piyasaya çıkacak sanırsam.
yurtdışı fiyatı $28000 civarında.
epica denen şeyin yerine bunu satacaklar galiba.
![]()
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
Kokmak ne kelime %90 aynısıarkası da vw olmuş ondan da % 10 olay bitmiş.
Gökteki Melekler Bizim Şehitler
Ya bırakın kokmayı mokmayı adamlar ucuz yollu kinglik yapmışlar, Chevrolet' e olan bakış açım değiştiVallahi 10 Numara olmuş ya
![]()
![]()
amblemleri sök ,arka farları değiştir , opel amblemini yapıştır. bir farkı kalmıyor ...
ha bide kol dayama kısmı insignia' da biraz daha vites bölümüne kadar uzanıyor ( kullandığım böyle).
göze batan başka bir fark göremedim.
Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.
spor otomobilleri haricinde nedense chevrolet ye pek isinamadim..ama bu fena degil arkadan falan hos duruyor..
Arka pasaat on insignia-cls
bildiğin insignia bu işte. opelin yeni combo su nasıl dobloysa buda insignia işte üç beş değişiklik 2 logo az makyaj tmm işte malibu diye sür piyasaya
e60 535d & THE A45 AMG
canım adamlar da insigna alt ve üst yapısını kullandıklarını inkar etmiyolar ki zaten.![]()
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
İnsignia'dan daha güzel geldi bana.
- 50 km/h hızla giderken 27 metre ilerideki yayaya çarpmadan durabilirsin, 60 km/h hızla aynı yayaya 44 km/h hızla çarparsın.
chevrolet çok bozdu, yani öyle böyle değil fena bozdu! bozdu, bozdu, bozdu, bozdu, daha da bozdu! biryerde durur dedik bozmadı ama durmadı çok bozdu, daha ne kadar bozabilir ki dedik ve bu kadar bozdu!!![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)