Serkan değil alıcının adı :S
Printable View
Anlıyorum Yeni Araç Heyecanı Kapının Önünde Durmasını ve Eminim İşleri Varsa Biranönce Yaptırmak İstiyor :d Arkadaş Temiz Düzgün Biriyse Birsözleşme Yapın Aracımı Şu Tarih Şu Saate Sattım Bundan Sonra Gelen Cezalar Vs.. Şeyler Alıcıya Aittir Birde Şahit Olsun O İmza Atsın Bir Sıkıntı Çıkmaz.
Hukuki boyutunu bilemem ama ben olsam vermezdim , 3gün için öyle büyük bir yükün altına girmeye değmez bence..
yarın sabahın köründe kalkıp satısı yapmak üzere anlasabildik sonunda yarın noter onunde bulusup işi olabildiğince erkenden halledip işe dagılıcaz olan sabah uykuma oldu :D
Alan bayagı heyecanlı aracı almadan eksoz jant filtre bi kaç parca almıs pers gunu girişicem diyo :)
gerçi olay çözülmüş ama
ne parayı al ne arabayı ver satış olmadan en temizi kafan rahat olsun ölüm var kalım var her şey gelebeilir başına
ben satısı vereyimde artık nerde duracagına sahibi karar versin ama yabancı elde değil arac ona seviniyorum :)
benmde sevmediğim işler daha önce o sekilde arac verdim izmire gitti gerci vekaletle verdim ama satıs yapılana kadar içi rahat olmuyo insanın yinede