Benim bildiğim bu araçlar terk edilmiş değil dubai de çok kum fırtınası olmasından dolayı sadece hemen kirleniyorlar ve terk edilmiş gibi oluyor
O değilde gtr ın jantları görünce hayattan soğudum biz burda şahine takmıyoz o jantları
Printable View
Benim bildiğim bu araçlar terk edilmiş değil dubai de çok kum fırtınası olmasından dolayı sadece hemen kirleniyorlar ve terk edilmiş gibi oluyor
O değilde gtr ın jantları görünce hayattan soğudum biz burda şahine takmıyoz o jantları
bu kadar lüks olmasadace bmwlerin kaynadığı bi garaj antalya limanındada duruyor çok felaket temiz arabalar var
arap arabayı bol bulunca terk edermiş :D
Arkadaşlar konuya açıklık getirelim.
Bu araçlar ne kum fırtınasından, ne de çok para olmasından bu şekilde yatıyor.
Bu araçlar özellikle Dubaide yaşayan yabancıların ekonomik sebeblerle (batma-iflas-kaçış) şeklinde hibe olarak bırakıp kaçtıkları araçlar. Özellikle konut sektöründe bu şekilde batan çok oldu geçen kriz zamanında.
ee sonuç olarak bunlar ne bekliyor şimdi orda ?
bilelimde evi barkı satıp gidelim.
enzoda yatar kalkarız
Birşey beklemiyor :) Scirocooyu bırakıp ülkeyi terk ettiğini düşün borçların vs yüzünden.
O enzo"ya interpol el koymus galiba calinti oldugu icin yabanci forumda yaziyordu hatta acik arttirma duzenlendigi zaman cikacak diye millet gitmis ama terkedildigi soylenti filan diye acik arttirma yapan yetkili biseyler anlatiyordu videoda yabanci bi sitede.Ayrica bi kisim arabada bar35 in yazdigi sebeble terk edilmis.
icralıktır la belki :D
ne içiyor bunlar arkadaş bu neyin kafasıdır
Anahtarı üstünde sahipsiz otolar / 10 - Hürriyet
NSX bu durumda olamaz ben ihaleye gidiyorum :D
F40 :( bu haksızlık ben gidiyom :heyoo:
gtr ın jantlar efsane olmş:D
O beyaz Audı A8 nedir öyle yaa sunroff'u bile açık bırakıp terketmiş mal.
Yazıktır günahtır arkadaşım olan var olmayan var..
Biz onun panjuru bulamıyoruz adamlar arabayı terkedip gidiyor.