Kökez den çok içtim 7 sene oradaydım :D
Printable View
Ya birşey sormak istiyorum bende bu arada konu açılmışken.
özel bir üniversitede yarı burslu okuycam.Bir duyum aldım o üniversiteye gitmen için banka hesabın olması gerekiyor diye.Ödemeylemi alakalı neyle alakalı bilmiyorum ama teyyid etmek için sormak istedim.Özel üni lerin böyle bir zorunluluğu varmıdır?
Ya arkadaşlar yardımınız lazım ciddi bir problemim var.üni ye girdim ama şimdi şöyle bişey var net bilgi gerekli. Problemim ilk tecih indirimi hakkında.Şimdi ben 6 tane tercih yaptım. 4 ü aynı üniversitenin 2 si farklı üniversite hepsi aynı bölüm. x üni %100 burs x üni %50 x üni %25 x üni paralı benimde. %25 tuttu.Diğer 2 tercihim farklı üniversite ama bir bağlantım yok yani.Üniversitenin indirim şartlarını okudum tam emin olamadım.Tam olarak bilgi verebilecek varmı? Yazılan şey bu
"Ayrıca; 1’inci sıradan itibaren hiç ara vermeden İKÜ’ni tercih edip bu tercihlerinden kaçıncıya yerleşirse yerleşsin %15 İlk tercih indirimi uygulanacaktır."
mantıken 1.den itibaren hiç ara vermeden ikü yü tercih ettim ve bu tercihlerim arasında bir üniversiteye girdim.Bilgisi olan varsa sevinirim :o
bilen eden yokmuudur?