Chevy bozdu derken? Nasıldı ki? GM çatısında olduğundan bu yana Amerikan değil uzak doğulu.. %90 ortak parça kullanımı, opel ya da daewoo motorlar ile çok bile idare ediyor..
Printable View
Chevy bozdu derken? Nasıldı ki? GM çatısında olduğundan bu yana Amerikan değil uzak doğulu.. %90 ortak parça kullanımı, opel ya da daewoo motorlar ile çok bile idare ediyor..
çok haksızlık etmemek lazım ya içi harika bence.
Dizel olursa kesin satar :)
içi bencede bayaaa bildiğin insignia ...
trajı komik bi olay, 74 model malibu sahibiyim o zmn da üretim yılındaki GM modellerine benzerlikleri olmuştur fakat bu kadar kopya bir iş hiç yapmamışlardı sanki :confused:
ön taraf insignia,cruze arka taraf yeni kasa camaro :D
arkası camaro, arka yandan camry gibi duruyo
Hahah direksiyon bile insigna :D
vtec daha ıyı
insignia'nın ikiz kardeşi geldi :)
e normal değilmi bu kadar benzemesi, bir çok parçaları ortak olucaktır.
yurtdışı fiyatı kafadan 50.000 lira.Türkiyede 100 liradan aşağıya gelmeyeceğine göre bu araba tutmaz gibime geliyor..
Bir laf vardır.En kötü yaratıcı düşünce en iyi taklitten daha üstündür diye..Biraz ayet gibi söyledim ama buna benzer bişeydi :D
önden görünüşü güzel bence ama stop yapısı hiç hoş değil.
Süper olmuş bence. Adam akıllı bi dizel motorla getirirlerse İnsignia'yı bitirir gibi.
insignia ile ayni ama fiyati ne durumda olacak ayni mi olacak acaba? esprisi ne olacak?
insignaya benzetemeyen bi ben varım heralde çizgileri cok farklı bence
aracın önuyle arkası uyumsuz olmus birde öncen cok yumusak arkadan sert hatlara sahip farklı bi stop calısmasyla daha elit bi görünüm yakalabilirmiş konsol cok guzel