bu ekran görüntüsünü nası eklioz ?
Printable View
şimdi beyler iyi dinleyin oyunu bırakcam acayip sıkıldım çok kitliyo bari hayrım dokunsun herşeyi satıp parayı üzerime alıcam ben mob listesinde "ayşe tatile çıktı" yazınca saldırın sömürün unutmayın ayşe tatile çıktı yazınca :D
eve gidince 7 gibi filan hallederim 1 milyar civarı para olur üzerimde diye tahmin ediyorum
nick lefty :D
pampa o para'ya akşama varya senin üyeliği 39 yerinden bıçaklar gözlerini kaşıkla oyar tecavüz eder gelinlik giydirip çalılığa atarız :D
bende bıraksam iyi olucak herhalde cani bir insan oldum zaten fahişelerden para'da çıkmıyo ne varsa pompacılıkda var bi benzinlik alayım ben :D
benide pek sarmadı ya nedense bende de 1 milyon var bendemı bırakayım :D
olmadı ortak bi isim yapalım :D 3
ben değil 20 dk gunde bir bakıyorum ama bakarken fazla konsantre oldugun ıcın sıddetlı bı uyarı gelıyo :D
bıde yanı aynı zamanda sarmamasının sebebıde 20 dk da bır telefonu alıp fıtıfıtı onla ugrasmakta ıstemıyorum.
csr dada ellemıyorum ne zamandır yanı o sekıl duruyo cok canım sıkılırsa ıkı sıkıyorum :D
Ahahha güldüysen ne mutlu bana :D Ama sen genede dediğimi yap :))) Şaka bi yana tepki almaktanda çekindim esprili birşey yazarken..
Bu arada bende bırakıcam ya.. Çok sarıyorum dünyayla bağlantım kesiliyor falan.. Zaten yavaş yavaş bırakıyorumda.. Bu arada bu 280 level olan hayvan heriflerde nasıl 1 sabır nasıl 1 boş adamlık çözemedim :D
2 gün oyuna girdim tüm sosyal bağlantılarım kesildi :D Adamlar aylardır oyunda..
Ayse tatile cikti
Sömürün baskasına gitmesin
30.600.443 kopardım tek seferde :D sağolasın :D
ama cephane bitti :(
Sektor42 kimse malı goturdu
Daha var para dalın xD
gelir 5 milyon'a düştü :D ne güzel 30K 30K götürüyorduk :D
Tas attın kolunmu yoruldu xD
şuan toplam çaldığım para 92.117.115usd :D lig'de 2. olan 93.256usd :D
22 dk'da adamın hesabını piç ettiniz :D insan birkaç bişey bırakırdı :D neyse bu parayla herhalde 6 hafta lig'de 1. olurum :D