Ahahha arada kaynamıştır semih :D
Printable View
Ahahha arada kaynamıştır semih :D
Beyler şimdi yüksek para çıkan adamları bulmak için kullandığınız özel bir taktik var mı ? Yoksa tamamen denk gelme meselesi mi ?
Simdi satin aldim 10.5 milyon ve 20. Level aciliyor
http://i690.photobucket.com/albums/v...8C9C72A097.jpg
sen iyi kasıyosun ya:) hala benim ligde gözüküyosun, senin çarptıgın elemanlar varmı paralı? Sende cıkanlar bende de vardır ozaman
saat hile olayı olmuyo bunda ya denedim ı ıh yani :D
İsmim cqty mob kodum : ZHHNV7
Oyundaki amac nedir ? paso bişeler çalıp rakiplerime sıkıyorum hep bölemi ilerlicek ?
valla mob sayım yukseldıkten sonra zıçtım resmen ondan önce 100 saldırının 90 ını kazanıyordum simdi 100 saldırının 90 ı nı kaybedıyorum bu esyaları bırıktırmek laım 20 şer tane fln yapmak lazım bunun ıcınde haraç lazım haraç ıcın para lazım savasamadıgımdan para akısı durdu ohoooo kitlendim kaldım valla
Ben birşey farkettim.. 3 4 sefer saldırıpta yenemediğim adamların kullandıkları özelliklere baktım bana karşı sadece 3 tane.. 3 taneside bulunduğunuz seviyenin en iyileri. Misal veriyorum; en iyi ekipmandan herkeste var mobda en iyi özelliklerden herkeste var en iyi arabadan herkeste var.. Zaten bunları yaptıktan sonra geriye birşeye gerek kalmıyor aslında. Mutlak galibiyet oluyor... Yani mobdaki herkesin buna dikkat etmesi gerekiyor. Herkesin bulunduğu seviyenin en iyi geliştirmelerinden en az 1er tane bulundurması gerekiyor. Gerisi mutlak galibiyet.
Aynn herkesin kndi seviyesinin en iyisi eşyaları almlri gerekiyor
Rakipler hep ayni ya, saldiracak adam yok
yuksek skordaki elemanlara dalabilirsiniz