o da bişey mi ben corvette i bile sokarım :D
Printable View
benim valide bu araba burda iyi durmadı deyip koltuk takımıyla yerini değiştirebilir :icon_wack
bir c63 kenardan bize baksa fena olmazdı hani :)
ahahah bizde ulan bi gaz versem evin içinde nolur derken falan birde bakmışsınız pencereden arabayla uçan adam olarak tarihe geçersiniz :D
napolyon ne demiş para para para :D:D
vay be ulan benim burada kucaklayıp balkona koyacak fiat bis'im yok, adamlara bak.
otoparkta dursun, evin içinde dursun, yeter ki biryerde dursun anahtar bende olsun :))
Ağaoğlundan feyz almasını bekliyoruz :D
ben bole bişi yapsam evin içine kuş girer yine arabaya sıcar
yinede arabayı kitlemeden yatamam ben. :D
Kaçak garaj çıkmış ipneler :D
Harbi bizim memlekette olsa ruhsat fln isterler :D
sabah kahvaltıya milleti kesiciyle kaldırırdım :D
arabanın tavana dantel vazo filan koyar bızım anneler :D
uzaklara gitmeye gerek yok ağrı doğubeyazıtta bi inşaatcı amcamız 5 katlı binanın her katına her daire için garaj yapmış
aslinda mustail eve rahatlikla yapilabilir zengin yada unluler yapsa turk miletimiz bu seferde koycak yer kalmadi eve sokmus gorgusuz derler
:
"Eve kadar bırakayımmı ? -.-" dedikleri olay :)
Olay güzel ama yorumlar çok fena :D
ülkemizde uygulandığında birkaç elalem yorumu:
ne kıymetli araban varmış lan?
bu ne görgüsüzlük?
abi salona park ediyosun, banyoda da yıka bari.
kapının önünde arabayı görmeyelim, evde yoklar sanıp misafirliğe gelmeyelim diye mi yaptınız lan böyle birşey?
ohaaa, çüşşş!
hep istediğim olay ama böyle değil.
arkadaşın da söylediği gibi , ezeldeki alinin gibi olsun yeter , müstakil olmalı.
Apartmanda sıkıntı çıkar , üst kattaki teyze egzosu şikayete gelir , asansörde kalırız , apartman yöneticileri karar alır egzoslu araba giremez vs diye olmaz yani :D
çok iyi ya ama tr deki daireler için bi hayal :)
orhan abi ne zmn yapiyorsun bunu malikene? :)
adamlarda lükse bak bu haksızlık :D
Köroğlunun sonundaki Nurol rezidans'da böyle diye biliyorum
kat ve cepheye göre evlerin fiyatları 17 ile 34 milyon dalır arası değişiyormuş :)