Uzun süredir aklımda aracımı dizel başka bir araçla değiştirme fikri var fakat aşırı kararsızım sizlerede bi danışmak istedim.
Aracım 2011 model opel astra j 1.4 turbo.cosmo modeli.booster erhan tarafından yapılan yazılım sayesinde 140hp 200nm olan güç ,163 hp 265nm ye çıkartıldı aracımın gidişinden genel itibariyle memnunum.ufak tefek öğrenci işi bişeyler yaptırmaya çalıştım arabama fakat 1.5 senede 25.000 km yapmamdan dolayı ve yaptıgım km nin gün gectikçe artmasından dolayı ekonomi yapmak sart oldu.cok severek biniyorum aslında ama gözüm hep yakıt menzilinde. Herneyse,
Bu aralar Megane 3 coupe gözüme çok takılmaya başladı.aracın dış görünümünü çok begeniyorum fakat 105hp lik 1.5 motorun şuan kullandığım aracın performansını çok aratacağını düşünüyorum(hiç bi fikrim olmadığından dolayı).hem performans istiyosun hem yakıttan kaçıyosun diyeceksiniz ama biraz öyle oldubu aracı kullananlar varsa şehiriçi bi depoyla kaç km yapıyor ortalama normal kullanmımda kaç lt ye cıkabiliyor eger bu aracı alırsam opeli aratırmı yada değiştirmeye değermi? çok titiz kullandım aracımı şimdi yerine gelecek arac hiçbir yönden üzmemeli ancak o zaman içim rahat edecek bu yüzden çok kararsızım.
Chip+egr iptali mutlaka olucak megane coupeyi alırsam. astrala kıyaslarsanız hangisi performans açısından daha iyidir? astraya lpg maalesef tam uyumlu değil henüz.olsada lpg uzun vadede turbo araca zararlı.çıkmaza girdim yardımcı olursanız sevinirim.
biraz uzun oldu şimdiden tesekkür ederim![]()