hacim şimdi yumurtanın içini açması bir dert çikolata bulaşacak geri kapatması var ne biliym çok oyuncaklı geldi bana mutlaka yardımcı olmak için söyledin art niyet aramıyorum yanlış anlama da zor olur yani
Printable View
http://www.buldumbuldum.com/hediye/1...orum_kavanozu/
al o zaman sana hediye =) araştır daha ucuzu vardır..
hiç olmadı küçükyalıda marbel var. git oraya doğum yapanlara götürülen çikolatalar var üstünde bebek figürleri falan çok hoş bizim aramızda hep erkek çocuk muhabbeti geçerdi doldurdum erkek çocuklusundan arasına da badem şekeri nazar boncuklu kalpli çikolata falan o da iş görüyor ama çikolata fiyatları biraz tuzlu yarım kiloluk bi şey yetiyor 50 tl ye çıkarsın ;)
valla bu da sana son kıyağımdır ona göre :D
kardeşim kızlar çantaya ayakkabıya kolyeye kesinlikle hayır demez hoşunada gider ama şöylede bi durum var bu çanda ayakkabı ve kolyeden her kızda sürüsünle vardır bencede bişeyler alıcağına kendin yap
kız arkadaşımın geçenki doğum gününde ikimizin fotoğrafını kara kalemde resim yapan birine çizdirecektim fakat çizeni bulamadım photoshopta kara kaleme çevireyim olmadı bende netten bi melek çizimi buldum bunu aynanın arkasına karbon kağıdıyla geçirip pergelin iğnesiyle çizdim işçiliğin güzel olduğunda aynanın dibine girmeden belli olmuyor arkasınada led döşedim aynanın arkasını kapadım gündüzleri ayna olarak kullanıyor akşamları gece lambası basit bişey aslında ama arkadaşları sevgililerinin başının etini yedi sen nie bana hiç bişey yapıp getirmiyosun gibilerinden 1 ay kadar kendinisi geçtim arkadaşlarınında göz bebeği olmuştum böyle bi tepkide beklemiyordum ama sanada böyle bi tavsiye verebilirim çarşambaya kadarda yetiştirirsin bunu yapmak istersen...
İkinizin baş harflerini içeren , güzel bir kolye yaptır ve bunu sahilde vs. başbaşa otururken güzel bir şekilde ver...Hayatımın anlamısın de...Olsun bitsin :)Her zaman tutar bu...
Tatlı bir kutu alıyosun içine gül parçaları atıyosun altına,sonra gidip 30tl ye gümüş kolye alıyosun yusufcuk falan bir çiftte hoş küpe ayrı bir ufak pakette bunları koy o kutuya ver gitsin. Hem uğraşmış hem düşünmüş der max 60 70e de işin içinden çıkarsın ;)
al bi 70 lik absolute emin ol ikinizde çok seviceksiniz :D
gümüş kolye usta akar :D
valla bak en güzeli gerçi gümüşte son zamanlarda iyice pahalandı ama bütçen rahat karşılar hatta çıkma çarşıya internetten sipariş ver gitsin :D
şimdi daha çok sevgilin olur falan dicemde bende benim hatunla 18 de tanışmıştım nişanlandıkya la geçen :D
Al bi çiçek git diyecem,biliyorum yapmıcaksın bende yapmıyodum zamanında. :D
Bi tane yastığa ikinizin fotoğrafını bastır,bi tane puzzle'a kızın fotoğrafını bastır 1000 parçalık falan olsun oturun onu yapın. :D O kupa işini yap bi de çiçek al git. Başka da bişey yapma. :D
Edit: Zaten yapılacak başka bişey kalmamış. :D
Bir kere hediye alırsan her zaman beklerler dostum...
Al bi tane Gül, beğenecektir. Dolayısıyla her sene yeniden düşünmek zorunda kalmazsın.
İlle de çok özel birşey ararsan, her sene " daha özelini" bekleyecektir demedi deme ;)
Eşimle evlenmeden 7 yıl çıktık, 5 yıldır evliyim, 1 kez saat 3 kez çiçek aldım toplamda, emin ol ne dert var ne tasa... Yoksa Yılbaşıydı Doğum günüydü Yıldönümüydü sonu gelmez... Alışır gidersiniz ;)