duyduğum en garip yorum..
onun dışında fiyat saçma sapan yüksek, bir de bu arabanın efsane bir yanı kalmadı, piyasaya yeni kasası çıktı sadece burda duyduk, 35 bin den başlatsalar alınır.
Printable View
tipi çok iyi ama ..
abt si güzelmişde , çok para baya çok :)
Ben fiyat'ların çok yüksek olmasını eleştirenlere bende şaşırıyorum.
Şu an satışta olan ve alt seviye araçların fiyatlarını bence bir araştırın diyorum ve 40.000 gibi rakamların bence böyle bir araç için fazla olmadığını düşünüyorum.
broşörü inceledim 1.2tsi de yavaş makine değilmiş. yazılımlı daha zevkli olur bir çılgınlık yapıp alınmaya dğer bir araç bence. :)
hala broşörüne bakıyorum çok tatlı retro jantlar filan :(
Aracı geçen sene frankfurtta yakından incelemiştim gayet başarılı ve güzel oldu.fiyatıda bence hiç pahalı değil gayet makul fiyatını çok bulanları anlamıyorum.peynir ekmek gibi satılan mini cooper gbi bi araba bile bundan aşşağı fiyatta değil alt segment araçlar bile 40-45den aşşağı değilken bu fiyatlara alınıp keyifle binilir beetle'a.
Aslında 2.0 TSI olanı da var, SPORT modeli ama TRye gelir mi? Bilinmez...
Bu sarı olan 1.2 TSI;
http://img16.imageshack.us/img16/5182/tosbaga.jpg
http://img593.imageshack.us/img593/8079/tosbaga1.jpg
Bende fiyatı pahalı bulanlara şaşırdım. Önceki Bettle fiyatından sonra 45den başlayan bettle hemde güzel bir motorla çok iyi. 30 liraya bettle satılacağını falan mı düşünüyorsunuz?
1.8 t swap gördüm Rüyamda :)
çok güzel bakıyor ya :)
ramazan yeni nesil 1.8 tsi mı 180 bg olanlardan :D
yok eski sistem Bam Yada Agu Olandan :D
ABT olanı çok fena duruyo gerçekten
Valla bencede fiyatları gayet normal aracın Mini,A3,A1,1Serisi-ASerisi hemen hemen hepsi aynı fiyatlardalar zaten hatta daha uyguna geliyor ve hepsinden dikkat çekici ve tarz bir otomobil. 1.4 TSI 160 DSG reflex gümüş neden olmasın?:):rolleyes:
boyle araclarin fiyatlarina biz ne kadar hayret edersek edelim alan her zaman cikar. ;)
Konuyu canlandırıyorum ama yeni konu açmamak adına. Bugün Beetle 1.4TSI 160hp DSG Design için görüştüm Doğuş Oto ile beklediğimin çok üstünde bir fiyat geldi. İndirim v.b sormadan 76.400(karamel kahve-18"jant-bixenon) hemen teslim. Sadece Design paket 1.4'lere ise 72.350tl fiyat verdiler. Euro'dan dolayı çok ciddi bir artış olmuş, 2.elde de 1.4TSI bulunmuyor pek nedense siz ne diyorsunuz?
beklenmesi taraftarıyım şu zamanda sıfır araba almak mantıksız iş.Kur tavan yapmış durumda.Şimdi 76.000 tl ye alıcaksınız.Tabiki bilinmez ama kur böylede kalmaz tekrar 2 ay öncesindeki gibi 2.30 lara düştüğünde cok zarar ediceksiniz
Bencede bekleyin zaten kışa doğru kampanyalarda başlar kurda düşünce feci bir zararınız olur şimdi alırsanız onun dışında beetle ler benimde dikkatim çok çekiyo çok güzel araçlar sadece şuhan fiyatları çok pahlı :)
Krom gibi kolsuz molsuz jantlı bi modeli var. Siyah ve o şekilde olanı şahane duruyor.
BU tarz bir şeymi ? :) Anılın aracı :)
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...01255677_n.jpg
Yakında bizim şirketin aracı satılır ikinci elde. Temizdir. Kırmızı 1.2 TSı 17 Jantlı ama
dün gittik fiyat konusu için babamın çok hoşuna gidiyo ama 75.500 fiyatı insanı soğutuyo
3-4 gün önce teyzeme ötv indirimli 1.6 tdi dsg aldık 54 bin e plakayı taktık. Spoiler ve aparat dahil.
fiyatlarda acaipmiş...
Bugün Mez'lede görüştüm 2 tane sunrooflu 1.4tsi-dsg refleks gümüş mevcut ellerinde ama 18"jant-Bixenon-Fender v.s yok araçlarda 76.700tl fiyat verdiler(Gene hiç indirim v.b konuşmadan) Sadece Design paketli kırmızı-beyaz v.b 72.900tl şuan için. Bakalım bir süre beklemek en iyisi gibi :)
Sıfır araç almak baya baya lüks şuan herşey tavan yapmış durumda
ilk new bettle çıkdığında beğenememişdim fazla ama bu son kasada araba karakterini buldu özellikle klasik 1302 jantlarına gönderme yapan jantları özüme bağlıyım duruşu arka kısmının 1303 farlarına retro biçimde benzetilmezi aracı düzeltmiş bence baya bir.. içinide klasik golf polo içinden kurtarıp biraz daha klasik retro orjinal kaplumbağaya benzetseler güzel olurmuş dışı bettle için polo,golf..
yuruyenı cok güzel fakat aracın yolcu koltuğunun oradaki torpido buz dolabı kapağı gıbı olmuş dıs görüntüsünün içini doldurmayan bir donanım var içeride.
bu nedir ya hocam böle bi şekil yok arabada
Beetle deli oldu fuarda inceledigimden beri tutugum arabaya :) Fiyatlar bi nebze daha asagida olsa kesinlikle ciddi satar :)
şu ana kadar o kadar dikkatimi çekmemişti bu araç. ben tehlikenin farkına varamamışım.