Valla bencede fiyatları gayet normal aracın Mini,A3,A1,1Serisi-ASerisi hemen hemen hepsi aynı fiyatlardalar zaten hatta daha uyguna geliyor ve hepsinden dikkat çekici ve tarz bir otomobil. 1.4 TSI 160 DSG reflex gümüş neden olmasın?:):rolleyes:
Printable View
Valla bencede fiyatları gayet normal aracın Mini,A3,A1,1Serisi-ASerisi hemen hemen hepsi aynı fiyatlardalar zaten hatta daha uyguna geliyor ve hepsinden dikkat çekici ve tarz bir otomobil. 1.4 TSI 160 DSG reflex gümüş neden olmasın?:):rolleyes:
boyle araclarin fiyatlarina biz ne kadar hayret edersek edelim alan her zaman cikar. ;)
Konuyu canlandırıyorum ama yeni konu açmamak adına. Bugün Beetle 1.4TSI 160hp DSG Design için görüştüm Doğuş Oto ile beklediğimin çok üstünde bir fiyat geldi. İndirim v.b sormadan 76.400(karamel kahve-18"jant-bixenon) hemen teslim. Sadece Design paket 1.4'lere ise 72.350tl fiyat verdiler. Euro'dan dolayı çok ciddi bir artış olmuş, 2.elde de 1.4TSI bulunmuyor pek nedense siz ne diyorsunuz?
beklenmesi taraftarıyım şu zamanda sıfır araba almak mantıksız iş.Kur tavan yapmış durumda.Şimdi 76.000 tl ye alıcaksınız.Tabiki bilinmez ama kur böylede kalmaz tekrar 2 ay öncesindeki gibi 2.30 lara düştüğünde cok zarar ediceksiniz
Bencede bekleyin zaten kışa doğru kampanyalarda başlar kurda düşünce feci bir zararınız olur şimdi alırsanız onun dışında beetle ler benimde dikkatim çok çekiyo çok güzel araçlar sadece şuhan fiyatları çok pahlı :)
Krom gibi kolsuz molsuz jantlı bi modeli var. Siyah ve o şekilde olanı şahane duruyor.
BU tarz bir şeymi ? :) Anılın aracı :)
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...01255677_n.jpg
Yakında bizim şirketin aracı satılır ikinci elde. Temizdir. Kırmızı 1.2 TSı 17 Jantlı ama
dün gittik fiyat konusu için babamın çok hoşuna gidiyo ama 75.500 fiyatı insanı soğutuyo
3-4 gün önce teyzeme ötv indirimli 1.6 tdi dsg aldık 54 bin e plakayı taktık. Spoiler ve aparat dahil.
fiyatlarda acaipmiş...
Bugün Mez'lede görüştüm 2 tane sunrooflu 1.4tsi-dsg refleks gümüş mevcut ellerinde ama 18"jant-Bixenon-Fender v.s yok araçlarda 76.700tl fiyat verdiler(Gene hiç indirim v.b konuşmadan) Sadece Design paketli kırmızı-beyaz v.b 72.900tl şuan için. Bakalım bir süre beklemek en iyisi gibi :)
Sıfır araç almak baya baya lüks şuan herşey tavan yapmış durumda
ilk new bettle çıkdığında beğenememişdim fazla ama bu son kasada araba karakterini buldu özellikle klasik 1302 jantlarına gönderme yapan jantları özüme bağlıyım duruşu arka kısmının 1303 farlarına retro biçimde benzetilmezi aracı düzeltmiş bence baya bir.. içinide klasik golf polo içinden kurtarıp biraz daha klasik retro orjinal kaplumbağaya benzetseler güzel olurmuş dışı bettle için polo,golf..