Ne olacağı belli , Nazif baba tam asılacakken araya 8 dakikalık bir reklam girecek ve reklamdan sonra 3-5 sn geçirip dizi bitecek...Klasik Türk dizisi işte :)
Printable View
Ne olacağı belli , Nazif baba tam asılacakken araya 8 dakikalık bir reklam girecek ve reklamdan sonra 3-5 sn geçirip dizi bitecek...Klasik Türk dizisi işte :)
ortalık karışacak yine sanırım bu bölümde bazı konuları bitirip yeni konulara geçilmeye başlanacak.
İlk bölümden başladım izlemeye 6. bölümdeyim seri izlemesi çok daha keyifli oluyor :)
Ben bir tek neyi sevip neyi sevmediğimi bilirim. Böylece hasimlarım beni seçer
13. bölümde dükkana mektup geliyor ya akşam 6da şurda ol falan. Mektup Mahir'in eline geçtiğinde sabahtı adliyeye yeni gitmişti daha. Taksiye atladı gitti akşam 6 oldu. Nereye çağırdılar bu adamı 10-12 saat yol gitti anlamadım :)
Yanlis hatirlamiyorsam kart sabah geldi avukatin ofisine gitti cirak avukat adliyeye geldiginde feride ile ogle yemwgi yiyeceklerdi sonrasindada basti gitti..hava 4-5 gibi karariyor artik :)
Bu diziyi kimse seyretmiyor heralde .
dizi harika... herhalde babayi kurtaracak, mamafaki savci bos durmucak gibi duruyo...
3 bölüm geriden ve internetten gidiyorum. başka türlü tvde reklam eşliğinde bitmez bu dizi..zaten kalp dayanmaz..2 bölüm izliyorum en olmadık yerde bırakıyorum ohhh kafa temiz...14. bölümdeyim kız sınıftan çıktı kapattım...mis mis önümüzdeki hafta yayınlansın devam ederim kaldığım yerden :)
osmanlıca cümleler çok havada durmuş, habire lakin lakin
Dizi çok iyi bence şuan izlediğim en sürükleyi,ci dizi.
ayten de nedir abi ya. vallahi fena gıcık oldum. fırıncı küreğiyle ağzının orta yerine çakıcan.
mamafi cancazim lakin turgut savcinin cok kullandigi ve guzel sozler :) adamda ne cakal cikti arkadas hic yas tahtaya basmiyor:) mahiri icisleri adami sanmalrida ayri hava katti
dar ağacından alıcaklar nazif babayı sanki ;)
bu adam g klasse'ye biniyo, hem de amg emmoğlu! Allah etmesin araca bi inişi binişi var, kafayı yersiniz. öyle mi karizma olur! :)