senaryo inişli çıkışlı, merakla birdahaki haftayı bekletiyo yinede. bu aralar aşka fazla indiler çünkü başka konu yok konu kısıtlı bakalım bu akşam neler olucak :)
Printable View
senaryo inişli çıkışlı, merakla birdahaki haftayı bekletiyo yinede. bu aralar aşka fazla indiler çünkü başka konu yok konu kısıtlı bakalım bu akşam neler olucak :)
Karadayı 20.Bölüm Fragmanı - YouTube
20. bölum fragmanı yawastan heycanlanıcak dizi sanırım
şöyle bir sıkıntı var 2. bölüm fragmanından :)
Karadayı 2.Bölüm Fragman - YouTube
ilk saniyeler anlıcaksınız ne demek istediğimi ayten karısı yine.
burada daha iyi hareket var oo yeaahh
Kuzey Güney 62.Bölüm Fragmanı - YouTube
Bence Yılan'ı öldürecekler o silahla, silah Kara evine girecek, Nazif Kara tekrar hapse
Dizide en sevdigim ve etkilendigim olay nazif kara ve ailenin babaya olan bağı o nedir öyle yaa hele mahirin babasıyla olan sahneleri 10 numara valla
Dizinin genel konusu iyi olmayabilir ama Çetin Tekindor ve Kenan imirzalioglu varsa izlemek icin yeterli sebepler
Karadayıyı 1 bölümden beri izliyorum dün 21 bölüm oynandı gerçekten çok güzel sürükleyici ancak
Turgut kıl oluyorum yok böle bi adam ya :)
Turgutu kimse sevmiyo :)
Turgut demekki rolünün hakkını veriyor :D
Turgut evlat olsa eldivenle sevilir :D Keza Ayten de öyle :D
yalnız dün mahir aradı ya evi telefonu kardeşi açtı o diyalog neydi öyle gözler aktı nerdeyse hüngürdücektim :D
valla yalan yok hayatım boyunca hiç bir filmde ,dizide göz yaşı düşürmemiştim garip bir hismiş :D
hani mahir dedi ya kardeşine cacık yap ama salatalıkları rendeden geçir.. böhhhüüüü :D