kenan için yeniden ezel'i izlemeye razıyım :)
Printable View
kenan için yeniden ezel'i izlemeye razıyım :)
Dayııııııııııı :)
Yeğeeeeenn :D efsaneydi ya özellikle 1970 leri dayının gençliğini canlandırdıkları sahneler fenaydı. İnsan bi başka hissediyor. Birde dayının ezeli düşmanına radyoda şarkı istekte bulunarak vurduttuğu sahne.
sadece gençliğini yüklemişler youtubeye. Epey izlemiştim.
Edit: Karadayıdan çok şey bekliyordum ama son 3-4 bölüm hayal kırklığı, çok berbat oldu.
Umarin Kenan cok ara vermeden yeni projeye baslar
ezel ile kıyaslanamaz bile bu dizi tek başına dayı bile dizi çıkartır ezelde..
Gaza geldim banshee bitti şu arrowda bitsin ezeli bilmem kaçıncıya izleyeceğim :)
Benim anlamadığım bir şey daha var son bölümde. Geveze bişeylerin karşılığında suçu üstüne aldı. Belliki çok ceza almayacak. Çocuğu kaçıranlar öldürüldü. Geveze 3-4 kişinini ölümünde azmettirici sayılmayacak mı? Para için ömür boyu yatacak hali yok ya bu adamın...
Senaryo kötüleşiyor, tıkanan her dizide olduğu gibi mantık hataları artıyor, hareket yok, heyecan yok. Son 3-4 bölümdür izlemesem mi acaba diyerek izliyorum diziyi. Ezel gibi dizi yok, maalesef olmayacakta bu gidişle. Romanlardan uyarlanan dizilerle ve yabancı dizi ve filmlerin çakmalarıyla uyutuyorlar milleti devamlı.
Mahir sonunda söyledi Gerçeği ferideye. Önümüzdeki hafta belki bi hareket gelir diziye. Fragmanda da Mahir vuruluyor.
Cok *****i oldu diye birkac hafta seyretmemistim. Dun son bolumu izliyim dedim ve Mahir itiraf etti. Bundan sonra hareket gelecek gibi .
son 6 bölümdür aşk hikayesi zaten , bu bölümde ferideye yalvararak geçer
Bence dizi bitmiştir. Sadece nasıl bağlayacaklar diye bakıyorum artık oturup Ezel'i Deli Yürek'i izlesem daha iyi aslında.
Bu kursun cikmaz be. Film bittimiki acaba
mahir bayılmış olabilirmi eger öldüyse burada bitirmeleri gerekirdi diye düşünüyorum 2 haftadır izlemeyi bırakmıştım bu bölümü izledim haftaya neler olacak bakalım
Alın size gelecek bölüm :D
Karadayı 30.Bölüm Fragmanı - Atv
Feride; "Ne hayatım ne de başka bir şey, benim tek umrumda olan Mahir!"
#432 şimdi ben paylaşacaktım :D
feride'ye ağlama ayağına dekolte show yaptırmışlar, hoş bu kadar yapmacık ağlayan oyuncu da görmedim :)
feridenin verdiği saat mahiri kurtarır garanti
Tam kalbe almış kurşunu gibi gözüküyor. Ama başrolün öleceği yok herhalde. Bide fragmanın sonuna doğru öldü haberi veriliyor izlenimi yaratmışlar :)